• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez gostujućih navijača u Kupu i prvenstvu BiH

Autor mondo.ba

Čelnici FSBiH donijeli su odluku o zabrani organizovanog odlaska navijača na gostovanja na današnjim kup utakmicama i prvenstvenim utakmicama sljedećeg vikenda.

 Bez gostujućih navijača u Kupu i prvenstvu BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Komitet za takmičenje i Komitet za bezbjednost FSBiH na zajedničkoj sjednici održanoj u srijedu u Sarajevu uvažili su zahtjev MUP-a RS da zabrani gostovanja zbog cjelokupne bezbjednosne situacije poslije terorističkog napada u Zvorniku.

Odlučeno je da se mečevi polufinala Kupa BiH između Zrinjskog i Olimpica u Mostarau i Širokog Brijega i Borca u Širokom Brijegu odigraju danas kako je i planirano, ali bez navijača i uz obavezni minut ćitanja, dok će zastave biti spuštene na pola koplja uz poštivanje kodeksa ponašanja u smislu obilježavanja dana žalosti.

Odluka da se odigraju kup utakmice donesena je s obzirom na popunjenost kalendara ove sezone, te u cilju regularnosti takmičenja, stoji u obrazloženju FSBiH.

I utakmice 25. kola Premijer lige BiH sljedećeg vikenda oslukom nadležnih organa igraće se bez prisustva gostujućih navijača.

Komitet za takmičenje i Komitet za bezbjednost FSBiH predložili su da se ti mečevi igraju bez gostujućih navijača i taj prijedlog je odmah usvojen na sjednici Komiteta za hitnost.

Nadležni organi FSBiH, kako je saopšteno iz bh. kuće fudbala, pratiće razvoj bezbjednosne situacije i analizirati dešavanja na utakmica sljedećeg vikenda i u skladu s tim dati preporuke Izvršnom odboru FSBiH za sjednicu koja je zakazana za 8. maj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC