• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrilić: Komisija za licenciranje igra prljavo!

Autor mondo.ba

Direktor Fudbalskog kluba Borac Robert Zrilić ogorčen je odlukom Prvostepene komisije FS BiH o neizdavanju licence banjalučkom klubu za evropska takmičenja i Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

 Zrilić: Komisija za licenciranje igra prljavo! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zrilić je u izjavi za portal "Borac-sport" najprije objasnio šta je pisalo u obrazloženju odbijenice za nastup crveno-plavih u domaćem nadmetanju i Evropi.

"Prvo moram da kažem da u obrazloženju stoji da licencu nismo dobili zbog duga prema Fudbalskom klubu Džaja od oko 800.000 KM i duga prema našem bivšem fudbaleru Vuletu Trivunoviću u iznosu od 12. 600 KM. Dalje, Komisija za licenciranje igra prljavo i to mogu takođe da istaknem jer dug prema Džaji i Milivoju Glišiću uporno gura među sporove za transfere igrača, što je neshvatljivo jer je spor Borca sa Džajom u nadležnosti Osnovnog suda u Banjaluci. Ništa im nije značilo to što smo im dostavili sve apelacije i notarske ugovore, tako da ćemo i mi od sad drugačije", istakao je Zrilić, ostavši nedorečen šta Borac planira po ovom pitanju u budućnosti.

Takođe, nejasno zašto je Borac ostao bez licence zbog duga prema Vuletu Trivunoviću, kada se, nakon predaje dokumentacije, isticalo da je bivši štoper Borca, uz još nekoliko fudbalera, među prvima navodno dogovorio reprogram dugovanja, što je u medijskim istupima potvrdio i predsjednik kluba u ostavci Draško Ilić.

Banjalučani imaju pravo da ulože žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova FS BiH u roku od (osam) dana od dana dostavljanja odluka Prvostepene komisije za licenciranje.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

aj borac

hahahah a vi, hahahah

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC