• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Zmajići'' vizu za EP traže na domaćem terenu

Autor mondo.ba

Reprezentacija Bosne i Hercegovine do 19 godina danas na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u Mostaru igra prvi meč Elitne runde kvalifikacija protiv Ukrajine. U grupi 5, čiji domaćin je BiH, još igraju Crna Gora i Poljska.

U Elitnoj rundi kvalifikacija, posljednjoj stepenici za plasman na Evropsko prvenstvo 2015. godine, igraće i reprezentacija Bosne i Hercegovine.

"Zmajići" su domaćini kvalifikacionog turnira, a Mostar (stadioni Pod Bijelim brijegom i Vrapčići i Široki Brijeg (Pecara) ugostiće selekcije Crne Gore, Poljske i Ukrajine, koje su smještene u grupu 5.

RASPORED UTAKMICA


1. kolo (14. maj)

Crna Gora - Poljska (Pecara)
BiH - Ukrajina (Pod Bijelim brijegom)

2. kolo (16. maj)
Crna Gora - BiH (Pecara)
Poljska - Ukrajina (Pod Bijelim brijegom)

3. kolo (19. maj)
Ukrajina - Crna Gora (Pod Bijelim brijegom)
BiH - Poljska (Vrapčići)

Prvi meč izabranici Tonija Karačića igraju danas u Mostaru protiv Ukrajine. Juče je u Čitluku odrađen posljednji trening pred start turnira, a selektor ima samo riječi hvale za rad reprezentativaca.

"Važno je da nemamo povrijeđenih igrača. Momci su bili na nivou i maksimalno ozbiljno i profesionalno su odradili ove pripremne treninge. Kvalitetno smo se pripremili za današnju utakmicu, i praktično i teoretski. Kada je riječ o selekciji Ukrajine moramo istaći da su izuetno kvalitetna ekipa. Ukoliko napravimo dobar rezultat, mislim da bismo otvorili sebi put ka završnici Evropskog prvenstva", poručio je selektor Karačić.

Duel BiH i Ukrajine počinje u 17 časova, dok u isto vrijeme na stadionu Pecara u Širokom Brijegu igraju Crna Gora i Poljska.

Prvoplasirana ekipa iz grupe izboriće plasman na prvenstvo Starog kontinenta za fudbalere do 19 godina, koje će 6. do 19. jula biti održano u Grčkoj,

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC