• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Al Džazira nudi Romi 15 miliona za Žervinja

Autor mondo.ba

Italijanski mediji javljaju da je klub iz Abu Dabija zainteresovan da u svoje redove dovede reprezentativca Obale Slonovače.

Krilni napadač Rome Žervinjo ne briljira ove sezone u dresu "vučice", pa bi se lako moglo desiti da ovog ljeta napusti Vječni grad.

Od povratka sa afričkog Kupa nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji, gdje je sa reprezentacijom Obale Slonovače osvojio zlatnu medalju, brzonogi fudbaler je neprepoznatljiv.

Kako prenosi italijanski SkySport, na adresu kluba iz Rima stigla je zvanična ponuda Al Džazire. Bogati tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata spreman je da izdvoji 15 miliona evra za reprezentativca Obale Slonovače, koji je ove sezone u Seriji A na 24 meča postigao samo dva gola.

Timu Rudija Garsije dobro bi došao taj novac, kako bi nesmetano mogao da otkupi drugu polovinu ugovora Rađe Naingolana od Kaljarija. Internacionalac iz Belgije ove sezone jedan je od najboljih igrača Rome i "vučica" se svim silama trudi da ga zadrži u svojim redovima.

S druge strane, Roma je dogovorila otkup ugovora Leandra Paredesa od Boke Juniors za 4,5 miliona evra, iako je mladi Argentinac ove sezone nastupio na svega devet mečeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC