• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić za blizu milion evra ide u Francusku?

Autor mondo.ba

Napadač Željezničara i prvi strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine Riad Bajić najvjerovatnije seli u Francusku po završetku sezone.

 Bajić za blizu milion evra ide u Francusku? Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Željezničar je osigurao plasman u Evropu, ali u međunarodnim takmičenjima najvjerovatnije neće moći da računa na prvog golgetera Bajića.

Naime, "Sport Avaz" piše u petak da je za Bajićeve usluge opasno "zagrizao" jedan francuski prvoligaš koji je spreman da ponudi blizu milion evra klubu sa "Grbavice" za ovaj transfer.

U Želji, kako navodi sarajevski list, ne žele da ponove greške iz prethodnih sezona kada su odbijali unosne ponude za Muamera Svraku, Eldina Adilovića i Nermina Jamaka, što vjerovatno znači da će ova iz Francuske biti prihvaćena.

"Niko u klubu i oko kluba nema ništa protiv da se Bajić unovči. Naprotiv. Bolje prilike neće imati", navodi sarajevski sportski list.

Dvadesetjednogodišnji Bajić je najbolji strijelac prvenstva sa 15 golova, prošao je sve selekcije BiH, a i na njega računa selektor "zmajeva" Mehmed Baždarević.

Ipak, Bajić će ostati do posljednjeg kola u plavima kako bi pomogao da se Željo ponovo okiti šampionskom titulom, iako su svi svjesni da će biti teško jer Sarajevo ima bod više, bolju gol razliku i bolji međusobni skor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC