• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TP 2015: Dinamo i Zvezda za polufinale

Autor mondo.ba

Dinamo i Crvena zvezda igraće u polufinalu Turnira prijateljstva.

Samo dvije ekipe su do sada ostvarile maksimalan učinak na Turniru prijateljstva 2015. Dinamo Zagreb i Crvena zvezda. A, upravo će ova dva fudbalska giganta iz regiona igrati jedan protiv drugog u polufinalu (subota, 12:15).

Zanimljiv podatak je da su se Dinamo i Crvena zvezda i prošle godine sastali u polufinalu Turnira prijateljstva. Tada su Modri bili bolji i kasnije osvojili trofej, a njihov trener Ivan Prelec ipak ovoga puta prepušta ulogu favorita protivniku.

"Lijepo je osvajati trofeje i nagrade i biti najbolji, a naravno da bismo voljeli da ponovimo uspjeh od prije godinu dana. Ipak, nisam siguran koliko je to realno, imajuću u vidu da smo bez 15 najboljih igrača. Gledao sam Zvezdu, u pitanju je kvalitetna ekipa, a u sutrašnjoj utakmici biće sigurno favorit. Ali to ne znači da ćemo se mi predati, već ćemo se sigurno boriti do kraja", rekao je Prelec.

Na drugoj strani, Crvena zvezda vjeruje da će ovoga puta izaći kao pobjednik iz duela sa velikim rivalom. Trener Crvene zvezde Ognjen Koroman istakao je da će ekipa dati sve od sebe da se plasira u finale.

" Imajući u vidu kako smo igrali, i da smo tri utakmice pobedili, zaslužno smo se našli u polufinalu. Na nama je da u utakmicu uđemo maksimalno motivisani i skoncentrisani. Daćemo sve od sebe da se nadjemo u finalu, a posle i da osvojimo trofej. Bez obzira što se radi o prijateljskom turniru nama bi svaki trofej izuzetno značio. Posebno meni kao novom treneru i ovoj generaciji mladih igrača", rekao je Koroman.

Kao prijatelj sporta, Turnir prijateljstva je podržala kompanija m:tel i time dala svoj doprinos, promociji sporta, zdravog života i pravih društvenih vrijednosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC