• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Veleža: Najborbeniji je Banjalučanin

Autor mondo.ba

Nagrada za najborbenijeg fudbalera mostarskog Veleža pripala je Banjalučaninu Darku Maletiću, odlučili su navijači "rođenih" i uručili mu priznanje.

Poslije pobjede nad banjalučkim Borcem (1:0), navijačka grupa "Red Army" uručila je nagradu za najborbenijeg igrača Veleža u sezoni 2014/2015, koja je pripala Darku Maletiću.



Desni bek „rođenih" iza sebe ima impresivnu karijeru gdje je između ostalog nastupao u Borcu, Partizanu, Zenitu, Rapidu i 18 puta nosio dres najbolje selekcije Bosne i Hercegovine.

"Kada ti navijači uruče neko priznanje onda naravno da si sretan. Hvala im od srca, zaista sam ponosan. Drago mi je da su cijenili moj trud i nadam se da sam im na najbolji način uzvratio na ukazano povjerenje. U Mostaru sam već dvije godine i zaista se osjećam kao kod kuće. Ponosan sam što eto i na zalasku svoje karijere nosim dres Veleža", rekao je Maletić, a prenio zvanični sajt kluba iz Vrapčića.

Maletić je u subotu pogotkom presudio svom bivšem klubu iz Banjaluke, pa je Velež sezonu završio na devetom mjestu na tabeli, dok je Borac ostao na petoj poziciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC