• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kremenović može da bira

Autor mondo.ba

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vladimir Kremenović pruža sjajne partije u posljednje vrijeme.

Mladi fudbaler Vladimir Kremenović jedan je od mnogih, koji karijeru gradi daleko od rodnog grada. Priča je kod svih slična.

Talenat je vidljiv, ali uvijek neko drugi dobija priliku, a njemu poručuju kako treba da vrijedno trenira i čeka priliku. Kremenović je u Borcu nije dočekao i odlučio je da pređe u Vojvodinu. Protekle dvije godine vrijedno je trenirao i dočekao priliku u klubu, koji je poznat da daje priliku mlađim igračima.

U posljednje vrijeme momak, koji igra na poziciji špica je skrenuo pažnju na sbe. U posljednjem meču Omladinske lige Srbije bio je strijelac gola u Zemunelu protiv Partizana. Kako mlađe kategorija prati veliki broj skauta njegova partija protiv Partizana, a ni one koje pruža tokom sezone izazvale su pažnju. Tako su prema saznanjima našeg portala za Kremenovića zainteresovani klubovi iz Beograda, te na stolu ima i ponudu jedne ekipe iz Hrvatske.

Kremenović je nastupao za U17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, gdje je u 19 mečeva postigao pet golova. Selektor U 18 reprezentacije BiH Toni Karačić, takođe računa na momka koji je rođen 1997. godine.

Karijeru je počeo u Borcu sa šest godina,kod trenera Slavoljuba Stojanovića, sa kojim je ubrzo prešao u Školu fudbala Partizan, gdje je ostao skoro osam godina, a onda sam se, u ljeto 2011, ponovo vratio na Gradski stadion, gdje je nastupao za sve selekcije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC