• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Enrike ostaje... a i šta bi drugo?

Autor mondo.rs

Luis Enrike je sa Barselonom osvojio sve što je mogao ove sezone. Ali, njegova misija u katalonskom klubu nije završena.

Dva važna potpisa u Barseloni u istom danu. Nakon što je desni bek Dani Alveš produžio ugovor na još dve godine (uz opciju produžetka na još godinu), isto je učinio i njegov šef, 45-godišnji Luis Enrike.

Čovek koji je Barselonu vodio do "triplete" ove sezone (titula prvaka Španije, španski kup i titula prvaka Evrope), pristao je na ponuđeni produžetak ugovora do 2017. godine.

Enrike je prošlog leta zamenio Tata Martina na klupi Barselone i iako mu se nisu davale velike šanse da će uspeti da krene putem Pepa Gvardiole on je svima zapušio usta. Barsa je pod njegovom dirigentskom palicom izgledala moćno.

E sad, moglo bi da se postavi pitanje: a šta bi mogao da bude novi izazov čoveku koji je u svojoj prvoj godini na klupi giganta osvojio sve?



Pre svega, Enrike je bivši igrač Barse i kao takav unosi posebne emocije u posao (doduše, bio je i igrač Real Madrida). Drugo, svaki trener bi voleo da vodi Barselonu, a Enrike je tu na svome. Treće, svaki sportista će vam reći da je teže odbraniti, nego osvojiti titulu (a on treba da odbrani dve).

I četvrto, i možda, najvažnije jeste - da proba da postane prvi trener koji je sa jednim klubom odbranio titulu evropskog prvaka (otkako se Liga šampiona igra po sadašnjem formatu).




Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC