• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić i Pilipović odlaze iz Borca

Autor mondo.ba

Poslije Miloša Žeravice i Ivana Kostića, Gradski stadion napustiće i Vladan Grujić i Borislav Pilipović, koji su zatražili ispisnice i slobodni su igrači. Neizvjestan ostanak Asmira Avdukića i Joce Stokića.

 Grujić i Pilipović odlaze iz Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvjesno je da će banjalučki Borac u narednu sezonu ući sa znatno izmijenjenim sastavom, a da li će na klupi i dalje sjediti Vlado Jagodić, trebalo bi biti poznato u toku dana.

Ono što je sigurno, redove crveno-plavih do sada su napustili Ivan Kostić, koji je prešao u tuzlansku Slobodu i Miloš Žeravica, koji je dogovorio saradnju sa mostarskim Zrinjskim.

Njihovim stopama krenuće Borislav Pilipović i Vladan Grujić, koji su uzeli dokumente i sreću će potražiti u drugim klubovima. Navodno je za Pilipovića interesovanje pokazao Vitez, dok se još ne zna gdje bi nekadašnji kapiten Banjalučana mogao nastaviti karijeru.

Nije poznato da li će iskusni čuvar mreže Asmir Avdukić i prvi strijelac ekipe posljednjih sezona Joco Stokić ostati na Gradskom stadionu.

"Čekamo da vidimo kakva je situacija sa Jagodićem, a za sutra imam zakazan sastanak sa Avdukićem. Takođe, uskoro bi trebalo da se sastanemo i sa Stokićem, ali ne prekidamo ni već ranije započete pregovore s fudbalerima za koje smatramo da bi nam predstavljali prava pojačanja", poručio je za direktor Borca Robert Zrilić, a prenosi "Press RS".

I Avdukić je potvrdio da dolazi na razgovor.

"Prvo ću razgovarati sa čelnicima Borca, pa ću tek onda imati mnogo jasniju situaciju o svemu. Prije nego što donesem bilo kakvu odluku, mislim da ima dosta stvari o kojima bismo morali da popričamo, a pritom uopšte ne mislim na dug koji klub ima prema meni", naglasio je iskusni golman, za kojeg je interesovanje pokazalo nekoliko klubova Premijer lige BiH, među kojima je najkonkretniji Radnik iz Bijeljine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC