• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trenirajte Borac na FIFA 15!

Autor mondo.ba

Svi ljubitelji popularne fudbalske simulacije FIFA 15 u Bosni i Hercegovini od danas mogu besplatno da preuzmu mod BHT Premijer liga i sa svojim omiljenim timom igraju spomenutu igricu.

Trojica gejmera iz BiH, Nevesinjac Miodrag Kovačević i Tuzlaci Meho Alihodžić i Amir Vehabović, napravili su mod koji sadrži 16 timova iz Premijer lige BiH, isto toliko klubova iz Prve lige FBiH, a moguće je igrati i Kup BiH koji se sastoji od 32 tima.

Inače, mod zasad ne sadrži klubove iz Prve lige Republike Srpske, koji će, nakon što budu prikupljene potrebne informacije o njima, biti ubačeni.

"S obzirom na kratko vrijeme koje smo imali da uradimo mod, otprilike dva i po mjeseca, prezadovoljni smo urađenim. Mod je testiran na Manager Mode i Career Mode i funkcioniše bez problema. Mod je ‘težak’ 1.6 gigabajta, ali je instalaciju istog potrebno 12.8 gigabajta slobodnog prostora na hard disku. Potrebno je skinuti instalaciju i pokrenuti .exe fajl, postaviti lokaciju na kojoj je igra instalirana i pritiskati opciju Next do kraja instalacionog procesa. Nakon toga, potrebno je preuzeti i68 regenerator u .rar fajlu veličine 12.7 megabajta, pokrenuti ga, a zatim ponovo odabrati lokaciju instalirane igre i na kraju kliknuti na opciju Regenerate. Mod treba da bude instaliran na ‘čistu’ igru, odnosno bez nekih drugih prethodno instaliranih modova", rekao je jedan od tvoraca moda Miodrag Kovačević, a prenio "Borac-sport".

OVDJE se nalazi link za preuzimanje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC