• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Dolazak Čapljića je izmišljotina!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Direktor Borca Robert Zrilić odbacio je za MONDO pojedine medijske navode da će Vlado Čapljić vjerovatno naslijediti svog imenjaka Vladu Jagodića na klupi banjalučkog kluba.

 BORAC: Dolazak Čapljića je izmišljotina! Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Jagodić je na posljednjoj konferenciji za štampu nagovijestio da postoji mogućnost da napusti "Velikana iz Platonove" i ode u inostranstvo, ali da je uvijek "vojnik" Borca i da će ostati uz svoj klub u ovim teškim vremenima.

Ubrzo nakon toga počele su spekulacije o imenu njegovog nasljednika odnosno da će ukoliko napusti klupu crveno-plavih na njegovo mjesto doći Vlado Čapljić, nekadašnji fudbaler Željezničara, Partizana i zagrebačkog Dinama.

Čapljić je s dosta uspjeha vodio s klupe Radnički iz Kragujevca i pećinački Donji Srem u Superligi Srbije i sigurno je kvalitetan trener.

Međutim, Zrilić je za MONDO odbacio te navode, rekavši da "Čapljića niko iz banjalučkog kluba nije kontaktirao".

"Nije bilo nikakvog kontakta, a kamoli da je Borac pregovarao sa Čapljićem. Mi imamo trenera Vladu Jagodića, s kojim će najkasnije sutra ujutro biti održan sastanak i pokušaćemo da nađemo zajednički jezik", rekao je direktor kluba sa Gradskog stadiona.

U Borcu se zbog finanijske krize osipa igrački kadar - Ivan Kostić je otišao u tuzlansku Slobodu, Miloš Žeravica je postao član Zrinjskog iz Mostara, a ispisnice iz banjalučkog kluba su pokupili Borislav Pilipović i Vladan Grujić.

Takođe, veoma mogući i realni su odlasci prvog golgetera Joce Stokića i iskusnog golmana Asmira Avdukića.

"Za utorak su zakazani sastanci i sa Stokićem odnosno Avdukićem oko produžetka saradnje".

Na naše pitanje, koliko se od posljednje Skupštine kluba uradilo po pitanju ključnog problema Borca, dobijanja licence za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine naredne sezone, za koju je do 10. jula neophodno platiti 140.000 KM na ime dugovanja povjeriocima, Zrilić na žalost armije navijača Borca nije mogao da pruži pozitivan odgovor.

"Borac je ostao sam, niko od nadležnih koji bi mogli da pomognu klub nam se nije javio. To je na žalost surova istina", zaključio je Zrilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC