• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor futsalera BiH: Moglo je i bolje

Autor mondo.ba

Selektor futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine Boro Matan nije zadovoljan činjenicom da će bh. tim u kvalifikacijama igrati protiv Kazahstana.

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo odigraće dvomeč sa Kazahstanom, 15. i 22. septembra.

BiH je domaćin u prvom meču, a selektor futsalera BiH Boro Matan smatra da bh. tim nije imao sreće na današnjem žrijebu.

"Kazahstan je reprezentacija koju i nismo priželjkivali da izvučemo u baražu. Poslije Azerbejdžana, oni su bili najteži mogući ptorivnik i zbog kvaliteta, ali i zbog dalekog putovanja. Biće to težak dvomeč. Mi smo već počeli da skupljamo informacije o njima. Do septembra imamo dovoljno vremena da se pripremimo i da što kvalitetnije odradimo baraž utakmice", izjavio je Matan, a prenosi sajt Fudbalskog saveza BiH.

Evropsko prvenstvo biće održano naredne godine u Srbiji, a osim domaćina plasman na kontinentalnu smotru do sada su obezbijedili Hrvatska, Italija, Portugal, Rusija, Slovenija, Španija, Ukrajina.

Priliku da kroz baraž dođu do EP imaće bolji iz dvomeča Rumunija - Mađarska, Češka - Bjelorusija i Azerbejdžan - Slovačka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC