• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasili se Ronaldo i Ramos...

Autor mondo.rs

Dvojica fudbalera koji su spominjani kao moguće zvezde prelaznog roka, oglasila su se u dva različita intervjua.

  Više Serhio Ramos, manje Kristijano Ronaldo, ali obojica su ovog leta bili pominjani kao igrači koji bi u senzacionalnim transferima mogli da napuste Real Madrid.

Konkretno, za Ramosa se pisalo da je već jednom nogom u Mančester junajtedu, nakon što je engleski klub poslao ponudu od 40 miliona evra, Real navodno pristao, a Ramos rekao: "Ja sam OK s tim", ali izgleda da nije baš tako...

"Ne pregovaram ni sa kim", rekao je kratko sjajni španski fudbaler, koji navodno nije u sjajnim odnosima sa prekim predsednikom kluba Florentinom Perezom.

"Sve je dobro, sve je dobro...", kratko je odgovorio na dodatno pitanje oko njegovog statusa u Realu, u kojem očekuju dolazak Davida De Hee upravo iz Junajteda.

Ramos nije bio preterano rečit, s obzirom na to da su ga novinari napali tokom ceremonije venčanja u Sevilji, gde je 29-godišnji fudbaler rekao "sudbonosno da" pred matičarem, držeći za ruku dugogodišnju devojku, TV prezenterku Piljar Rubio.

Otprilike u isto vreme, Ronaldo, koji je kao 30-godišnjak na vrhuncu karijere bio meta spekulacija oko mogućeg odlaska iz Reala, između redova je poručio da ostaje, rečima...

"Nikada nisam radio sa Rafaelom Benitezom, ali znam da je to trener sa mnogo iskustva. Videćemo kako će stvari funkcionisati i da li ćemo moći zajedno da osvajamo titule, ali jedno je sigurno, želim da radim sa njim", rekao je Ronaldo za SNTV.

Hronično već, Pari Sen Žermen pominje se kao mogući budući klub Ronalda, ali kako vreme prolazi ništa se ne događa po tom pitanju.

Upitan da li Ramos odlazi u Mančester junajted, Ronaldo je rekao samo:

"Ne znam".


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC