• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostojić - Ćirković tandem za Partizanov debi?

Autor mondo.rs

U poslednjoj proveri pred početak sezone i meč sa Dila Gorijem, tandem štopera biće Ostojić – Ćirković, a sve zbog povrede Balažica. Hoće li Slovenac biti fit do 14. jula? Želje Jovanović i Jovičić.

Problemi za trenera Partizana Zorana Milinkovića pred start sezone, utakmicu sa gruzijskim Dila Gorijem zakazanu za 14. jul u Humskoj.

Posle novajlije Fabrisija Dornelaša, koji je u utakmici sa Terekom zaradio povredu zadnje lože i zbog toga se vratio u Beograd na detaljne lekarske preglede, ispostavilo se da je i drugi štoper crno-belih, Gregor Balažic, na istoj utakmici zaradio istu povredu.

Ali, po svemu sudeći, lakše prirode.

Ipak, prema izveštajima koji stižu iz Slovenije, i Balažic je prekinuo trening proces i mirovaće do povratka ekipe u Beograd, gde bi trebalo da bude utvrđeno koliko je povreda ozbiljna.

Partizan će u sredu popodne odigrati poslednju proveru u Sloveniji pred povratak kući, a u utakmici sa Vašašom tandem štopera najverovatnije biće Lazar Ćirković – Miloš Ostojić, nakon što su na tim pozicijama utakmicu sa Terekom priveli kraju desni bek Miroslav Vulićević i vezista Darko Brašanac.

Pod pretpostavkom da će Bažalic biti spreman da počne utakmicu 14. jula (radi se o istegnuću), ali i da Fabrisija očekuje pauza od tri nedelje (moguće naprsnuće mišića), u Humskoj navodno razmišljaju o tome da angažuju još jednog štopera sa srpskim pasošem.

Pored toga, piše "Žurnal", na listi potencijalnih pojačanja nalaze se dvojica naših igrača koja bi mogla da zamene Nikolu Drinčića, odnosno Branka Iliča.

Jedan je Branislav Jovanović iz Hapoela, a drugi Branko Jovičić iz Amkara.

Poslušajte intervju sa Valerijem Božinovim.
Izvor: YouTube/Sos kanal

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC