• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuker: Nema potrebe da zovemo UEFA zbog Mamića

Autor mondo.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske ne želi da kritikuje dok se ne dokaže da su čelnici Dinama zaista krivi.

  Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je da su funkcioneri Dinama iz Zagreba, braća Zdravko i Zoran Mamić za tu organizaciju nevini dok se ne dokaže suprotno.

Kancelarija za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) je protiv braće Mamić i izvršnog direktora HNS Damira Vrbanovića pokrenula istragu kao osumnjičenih za primanje i davanje mita i utaju poreza.


"Najvažniji zaključak na sednici Izvršnog odbora HNS je da su za nas naši prijatelji Zdravko Mamić i Damir Vrbanović, te Zoran Mamić, moj bivši saigrač iz generacije 'vatrenih', nevini do sudske odluke. Pričekajmo odluku, a dotad Savez ima program prema kojem će raditi. Mislimo da nema potrebe da se obavesti Evropska fudbalska unija (UEFA) o tome", rekao je Šuker posle sednice IO, a prenose hrvatski mediji.

Predsedniku Dinama i članu Izvršnog odbora HNS Zdravku Mamiću, njegovom bratu i treneru zagrebačke ekipe Zoranu, kao i izvršnom direktoru HNS Damiru Vrbanoviću pre dva dana je određen jednomesečni pritvor, zbog sumnje primanja i davanja mita i utaje poreza.

Kontroverzni Zdravko Mamić koji je najuticajnija osoba u hrvatskom fudbalu, ranije je u medijima odbacio optužbe i ocenio da su politički motivisane.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC