• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov spisak za LŠ: Bez Fabrisija

Autor mondo.rs

Novi štoper crno-belih nije registrovan za utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Razlog nije samo povreda, već i problem sa neophodnim dokumentom.

U noći između četvrtka i petka, FK Partizan poslao je u UEFA spisak licenciranih igrača za utakmice 2. kola Lige šampiona. Na listi imena primećeno je i jedno iznenađenje.

"Na spisku iznenađujuće nema Fabrisija Dornelaša, za kojeg se još čeka sertifikat iz regionalnog saveza Sao Paula, a poslednji rok za prijavljivanje još jednog igrača je dan uoči prve utakmice do ponoći", objavile su "Večernje novosti".

Fabrisio u svakom slučaju ne bi nastupao protiv Dile Gori, zbog povrede zadnje koju je zadobio na pripremama u Sloveniji. Iz kluba je poručeno da, uprkos tom problemu Brazilca, ne planiraju da angažuju nove igrače na njegovoj poziciji.

"Plakao je u svlačionici, nikad nije imao takvu povredu. Nadamo se najboljem, ne verujem da će odsustvovati više od tri sedmice", rekao je Milinković o stanju Brazilca.

Šampion Srbije kreće u borbu za plasman u Ligu šampiona u utorak, kada će protiv rivala iz Gruzije odigrati prvi takmičarski meč u sezoni 2015/16.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC