• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac Andrije Živkovića: Ostaje u Partizanu!

Autor mondo.rs

Svetski prvak imao veliku želju da ostane u Partizanu. Živković do zime sigurno crno-beli, milionske ponude ostale po strani.

 Andrija Živković definitivno ostaje u Partizanu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Navijači Partizana konačno mogu da odahnu - Andrija Živković definitivno ostaje u Partizanu!

Omladinski prvak sveta biće član šampiona Srbije sigurno do januara!

"Istina je, Andrija ostaje u Partizanu 100 odsto do januara, a posle ćemo da vidimo šta će se dešavati. To je naša porodična odluka. Ima ugovor na još godinu dana i ne mogu ništa da kažem iz ove perspektive, ali ukoliko klub reši neke stvari sa agencijom, koja je otkupila deo prava, onda možemo da razgovaramo i o nastavku saradnje", kaže za "Sport" Jovica Živković, otac fudbalera.

Na taj način potvrđeno je ono što je uprava Partizana tvrdila tokom leta.

"Rekao sam to i treneru Zoranu Milinkoviću, a ja sam čovek koji stoji iza reči, tako da dilema ne postoji, bez obzira šta se piše u javnosti", dodaje stariji Živković.

"I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici. Ni Janko, ni Marko, niti ne znam ko treći. Nijedan papir i potpis ne vrede u tom sčučaju. Andrija želi da ostane i ostaje u Humskoj", jasan je Jovica Živković.

Andrija Živković
Izvor: MN PRESS



Odličnih ponuda bilo je tokom leta.

"Ponuda je bilo i to milionskih, nemam šta da krijem. Ali, presudila je isključivo Andrijina želja, odnosno njegova ljubav prema Partizanu. Voli klub, to ga motiviše, pokreće i želi da ostane. Kao roditelj mogu samo da mu izađem u susret i podržim ga, kao i uvek. Zato ostaje do zime, a dalji razvoj situacije je u rukama kluba".

Prethodna Uprava kluba prodala je prava na Živkovića agenciji Pinija Zahavija u visini od 1.200.000 evra.

"Upravu kluba čini 20 ljudi, ne čovek. U sadašnjoj ima ljudi koji su učestvovali u prodaji prava na Andriju. Darko Grubor, Dragan Đurić, Babić, Ružić su uvukli Pinija Zahavija u priču i to ne mogu ja da rešim. Gledam samo da moje dete ima sve što mu je potrebno, da je srećan i zadovoljan. A, oni neka reše problem sa Zahavijem, Falijem, Perom, Mikom... Onda ćemo da pregovaramo o nastavku saradnje. Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio", rekao je Jovica Živković.

Porodica Živković veliku zahvalnost duguje Predragu Đorđeviću.

"Čak i kada UEFA ukine treću stranu u transferima, Đorđević će zajedno sa mnom brinuti o Andrijinoj karijeri, jer je bio uz njega od 12. godine, pošto je prepoznao dar, i nas kada nije bilo nikoga i to sve bez potpisa tri ili četiri godine. Čekao je, bio čovek prema porodici i bićemo i mi sa njim do kraja. To je poštovanje, poverenje i prijateljstvo", podvukao je Živković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC