• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatne plakete za zlatne omladince

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana Zoran Popović uručio je zahvalnice Andriji Živkoviću, Ivanu Šaponjiću i Miladinu Stevanoviću, koji su sa omladinskom reprezentacijom Srbije postali prvaci sveta na Novom Zelandu.

Partizan je uoči starta nove sezone nagradio zlatnim plaketama svoje igrače Andriju Živkovića, Ivana Šaponjića i Miladina Stevanovića, koji su na Mundijalitu na Novom Zelandu ostvarili najveći uspeh spskog fudbala osvajanjem zlatne medalje.

"Još je vruća glava, a kako vreme prolazi sve je malo jasnije. Nije mala stvar osvojiti Svetsko prvenstvo, kada sam počinjao to mi je bio san, kao i da zaigram za prvi tim Partizana. Iz srca volim ovaj klub i stvarno mi je drago što sam ostao", izjavio je Živković.

Mladi napadač Šaponjić dodao je da još nije svestan uspeha, ali da se sada okreće sezoni sa Partizanom i da je spreman za duel sa ekipom Dila Gori.

"Osećam se spremno. Mi smo Partizan i idemo na pobedu sutra protiv ekipe Dila Gori".

Desni bek Miladin Stevanović rekao je da uspeh na Novom Zelandu predstavlja podstrek za nove.

"Slegli su se utisci sa Svetskog prvenstva, i sad mi je najvažniji klub. U fudbalu ne smemo da gledamo šta smo uradili, već da gledamo napred. Idemo u nove pobede sa Partizanom. Prošle godine smo igrali grupnu fazu Lige Evrope, što je veliki uspeh, kvalitetno je takmičenje i njime bismo bili zadovoljni i ove godine", prokomentarisao je Stevanović.

Trojica omladinaca na poklon su dobili nove VIP ulaznice zahvaljujući kojima će članovi njihovih porodica imati obezbeđen i parking kada budu dolazili na utakmice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC