• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon pred OFK - Zvezda: Malo je nezgodno i teško

Autor mondo.rs

"Gutajući knedlu", novi trener OFK Beograda govorio je o utakmici prvog kola Superlige.

 Pižon pred OFK - Zvezda Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vladimir Petrović Pižon je od ponedeljka novi trener OFK Beograda umesto Dejana Đurđevića.

Posle Crvene zvezde (1996-97. i 2009-10), Bora (1999) i Vojvodine (2004), to je četvrti srpski klub na čijoj će klupi sedeti.

"Mislim da sam došao u jedan od najjačih klubova u našoj zemlji. Uz Zvezdu, Partizan i Vojvodinu, to je OFK Beograd. Zato mi je velika čast što ću posle Crvene zvezde i naše reprezentacije trenirati i OFK Beograd", rekao je Petrović na promociji u novom klubu.

Predsednik "romantičara", Drakče Dimitrijević, najavio je će klub sa Omladinskog stadiona i ove sezone pokušati da, uz borbu za jedno od četiri mesta koja vode u Evropu, afirmiše mlade fudbalere.


"Upravo je afirmacija mladih igrača Pižonova specijalnost i očekujemo da radi kod nas uspešno kao što je i u drugim sredinama", istakao je Dimitrijević, a Petrović se nadovezao:

"Biće mi zadovoljstvo da radim u sredini u kojoj je cilj afirmacija mladih igrača. Znamo da u Omladinskoj školi ima mnogo talentovanih igrača i trudiću se da ih povežem sa prvim timom".

Prva utakmica u ulozi trenera OFK Beograda nije mogla da bude teža po Petrovića. Debitovaće u nedelju (17.00 na stadionu Obilića, prenos na TV Arena Sport) protiv "svoje" Crvene zvezde.

"Malo je nezgodno i teško. Tolike godine sam bio u Zvezdi", rekao je Petrović i potom zastao.

Kada je "progutao knedlu", nastavio je:

"Videćemo... Ljudi kalkulišu, te je namešteno, te nije... Idemo da igramo fudbal i ko bude bolji neka pobedi".

OFK Beograd
Izvor: YouTube/sportuzivo.tv


Nekadašnji as crveno-belih i četvrta "Zvezdina zvezda" ponovo će sarađivati sa igračima koje je trenirao u Ljutice Bogdana, Markom Blažićem i Branimirom Subašićem, a najavio je da bi na Omladinski stadion uskoro mogla da dođu i dvojica igrača koji su trenutno članovi Zvezde - Daniel Avramovski i Stefan Đorđević.

"Trenutno nam nedostaju vezni igrači i levi bek, ali mislim da ćemo sa Đorđevićem to mesto popuniti. Videćemo, možda da dovedemo i nekog iskusnog centarfora".

Petrović je otkrio da za prvo kolo verovatno neće moći da računa na sve igrače.

"Možda će u prvoj utakmici biti malo problema zbog registrovanja nekih igrača, jer znate i sami kakva je situacija u klubu, ali ovi koje sam gledao u tri pripremne utakmice su vrlo talentovani i imaju dobar pedrige. Verujem da možemo da napravimo dobar tim", rekao je Petrović misleći na finansijske probleme kluba zbog kojih postoji mogućnost da novi igrači ne budu licencirani na vreme.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC