• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija odustaje od Premijer lige !!!

Autor mondo.ba

Upravni odbor Slavije iz Istočnog Sarajeva konstatovao je da će,najvjerovatnije, ekipa morati napustiti takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Slavija odustaje Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Pet dana ostalo je do početka nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a po svemu sudeći počeli su i prvi problemi.

Naime Slavija iz Istočnog Sarajeva po svemu sudeći zbog finansijskih problema se neće takmičiti u nuvoj sezoni.

Slaviji za funkcionisanje treba oko 100.00 KM, te traže pomoć od Vlade Republike Srpske, koja je na sličan način "spasila" FK Borac uplativši 320.000 km.

Nakon Upravnog odbora Slavija je izdala saopštenje, koje prenosimo u cjelosti:

Upravni odbor FK Slavije iz Istočnog Sarajeva, na današnjoj sjednici, konstatovao je da će najvjerovatnije, ekipa morati napustiti takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koji počinje za pet dana!!!!!!

Teška materijalna i finansijska situacija, natjerala je klupsko rukovodstvo da razmišlja o ovom nepopularnom, ali iznuđenom potezu.

Klub duguje bivšem treneru Vladi Čapljiću, igračima, ali i FS BiH i drugim dobavljačima. Jedini spas se vidi u hitnoj reakciji Predsjednika Republike Srpske i Vlade Republike Srpske.

Da bi se krenulo u šampionat, potrebno je Slaviji oko 100.000 maraka. Slavija u potpunosti podržava odluku Predsjednika RS i Vlade Republike Srpske da se banjalučkom Borcu izađe u susret i dodijeli hitno 320.000 maraka.

S toga se nadamo da će imati razumijevanja i za nas i na taj način nam omogućiti nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, sezona 2015/16.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ma hajde. Katanac i Slaviji i Borcu. Vlada i predsjednik RS trebaju dici ruke od tih lezihlebovica. Od njih i onako slaba vajda. Samo daj daj . U Evropu pa zaradite a ne vjecita borba za opstanak. Katanac.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC