• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Romantičari" (ni)su bili na saslušanju u policiji

Autor mondo.rs

Prema nekim izvorima trener i dvojica igrača OFK Beograda išli su u MUP Srbije na informativni razgovor, dok iz kluba sa Karaburme oštro demantuju tu informaciju

 OFK Beograd - Zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vladimir Petrović Pižon, trener OFK Beograda, i dvojica prvotimaca Dejan Dražić i Bogdan Planić išli su na informativni razgovor u policiju povodom spornog meča prvog kola Superlige protiv Crvene zvezde, koji su crveno-beli rešili preokretom u svoju korist (6:2).

"Sportski žurnal" prenosi da su šef struke i igrači detaljno u policiji ispričali šta se događalo na meču na Vračaru, na kojem je posle prvog poluvremena OFK Beograd vodio sa 2:0, a zatim izgubio ubedljivim rezultatom.

Dejan Dražić, strelac drugog gola na meču protiv Zvezde, demantovao je da je išao na saslušanje u MUP.

"Slučaj Vračar" nalazi se u prostiorijama tužilaštva, odnosno državnih organa, a ukoliko se utvrdi da je bilo nečasnih radnji na meču prvog kola Superlige, epilog bi mogao biti primena najrigozoroznijih kazni u disciplinskom pravilniku. OFK Beogradu, klubu čiji su prvotimci bili u ulozi posmatrača u drugom poluvremenu, a čije legende su bile izuzetno nezadovoljne onim što su videli na terenu, preti blaža kazna oduzimanja devet bodova u šampionatu, odnosno najteža - izbacivanje u niži rang takmičenja.

"Nisam bio u policiji. U sredu popodne, od 15 časova, sam bio na tretmanu zadnje lože, a sa mnom je bio i Bogdan Planić. U 18 sati smo se okupili na stadionu, gde smo trenirali do 20 časova. Trening je vodio trener Vladimir Petrović i niko nije rekao da je bio na saslušanju", izjavio je za "Sport" Dražić.

On je dodao da je preko medija saznao da će državni organi pokrenuti istragu oko meča na Vračaru i da su najavili saslušanja i da on "nema nikakav problem da se odazove na bilo koji poziv i da izjavu".

I predsednik OFK Beograda Drakče Dimitrijević žestoko je reagovao povodom priče da su "romantičari" išli u policiju.

"Kakvi informativni razgovori i saslušanja. Tužićemo svakog ko objavi tu gnusnu laž. Ako pozivi stignu, sigurno ćemo se odazvati. Jedino tačno je da su trener Vladimir Petrović, Dejan Dražić, Bogdan Planić i Novak Rašić napisali izjave koje su prosleđene komesaru za bezbednost FSS Milivoju Mirkovu, i to i ne krijemo", saopštio je Dimitrijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC