• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokušaj samoubistva Borca"

Autor mondo.ba

Trener Borca Vlado Jagodić poslije poraza od Olimpika (0:1) na Gradskom stadionu igru svog tima u drugom poluvremenu okarakterisao kao "samoubistvo u pokušaju".

 Trener Borca Vlado Jagodić igru svog tima nazvao samoubistvom u pokušaju  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučani su i treći put uzastopno poraženi od sarajevskog Olimpika minimalnim rezultatom 0:1 u petom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon prvog poraza u novoj sezoni, trener crveno-plavih Vlado Jagodić najprije je čestitao "vukovima" i njihovom treneru Mirzi Varešanoviću na pobjedi iako je naglasio da je Borac zaslužio barem jedan bod ozbzirom na nekoliko šansi koje u prvom poluvremenu nisu realizovali Toni Jović i Aleksandar Subić.

Jagodić je igru svog tima na Gradskom stadionu u drugom dijelu susreta u kojem je Borac "bezglavo" napadao objasnio imperativom pobjede, ali i nedovoljnim iskustvom.

"Moralo je tako jer mi nemamo iskustva za ovakve mečeve, a i dvije izmjene koje sam izvršio bile su moranje. Morao sam napasti sa četiri napadača, što je, da se tako izrazim, samoubistvo u pokušaju protiv ekipe kakva je Olimpik. Međutim, nemam puno toga da zamjerim mojim igračima. Htjeli su, željeli da pobijede, ali nije išlo i iz ovog meča moramo da izvučemo pouke. Bilo je pojedinačnih podbačaja sigurno, ali o tome ću razgovarati u svlačionici sa igračima. Sigurno je da se nakon jednog poraza koncept koji Borac ima sa mladim igračima neće urušiti. Mi vrlo brzo moramo nekoga da pobijedimo na gostujućem terenu da vratimo stvari na put koji nama odgovara", naglasio je Jagodić, a prenio portal "Borac-sport".

Poslije ovog neuspjeha, Borac se nalazi na desetom mjestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, dok je Olimpik s bodom manje na 13. poziciji.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ab

Trener karkoc, igra samoubilacka, uprava sibicari, kriminalci i tajkuni,... Boze krajnje je vrijeme da pomones Borcu !!!

Gz

Pa do kada ce te vise da se brukate i sramotite i sebe i nas?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC