• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penal srušio "domaći" Votford!

Na jedinom nedeljnom meču Premijer lige viđen samo jedan gol, pa je tako "narušeno" neverovatno efikasno kolo. Kristal Palas do sedmog mesta!

Sudeći po tradiciji subotnjih mečeva i u nedelju se mogao očekivati efikasan meč, ali nasuprotiv očekivanjima (ili nadanjima) - na meču Votforda i Kristal Palasa viđen samo jedan gol i to u mreži domaćina.

"Orlovi" su prvi tim koji je postigao gol na "Vikaridž Roudu" što im je bilo dovoljno da pobede Votford 1:0. Jedini gol na meču postigao je Joan Kabaj u 71. minutu, sa bele tačke.

Rezultat, a i način na koji je postignut gol, možda govore da je utakmica bila dosadna, ali naprotiv. Navijači su ovog nedeljnog popodneva mogli da vide dobar fudbal, sa mnogo trčanja i kontri, ali su igrači bili neprecizni.

Viđena je prava "ostrvska" borba u šesnaestercima, sa čak osam žutih kartona, a Bred Hangeland je podsetio na one dane u Fulamu kada je i Arsen Venger želeo da ga dovede.

Prvi i jedini gol na utakmici viđen je u 71. minutu kada je Vilfred Zaha protutnjao po levoj strani, Nijom ga oborio, a sudija Entoni Tejlor posle malo razmišljanja ipak pokazao na "belu tačku". Odgovornost je naravno preuzeo Joan Kabaj i pokazao kako bi trebalo izvoditi penale.

Igrači Votforda su odmah posle toga bili agilniji, videla se želja za izjednačenjem, ali je i u poslednjih 25 minuta konkretniji i opasniji bio Kristal Palas, koji doduše nije uspeo da dođe do drugog gola iako su Pančon, Gejl i Bolasi imali velike prilike.

U ponedeljak se igra jedini preostali meč 7. kola Premijer lige, a sastaju se VBA i Everton.

TABELA: Mančester junajted 16, Mančester siti 15, Vest Hem 13, Arsenal 13, Totenhem 12, Lester 12, Kristal Palas 12, Liverpul 11, Everton (-1) 9, Sautempton 9, Svonsi 9, Votford 9, Norič 9, VBA (-1) 8, Čelsi 8, Bornmut 7, Stouk 6, Aston Vila 4, Njukasl 3, Sanderlend 2.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC