• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević opet „onaj stari“

Autor mondo.ba

Napadač Herte i reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedad ibišević postigao je ponovo dva gola u dresu berlinskog kluba. Nakon Kelna, dva komada je „utrpao“ Hamburgeru (3:0).

U osmom kolu njemačke Bundeslige, Ibišević je protiv sebe imao saigrača iz „zmajeva“ Emira Spahića i iz tog duela je izišao kao apsolutni pobjednik.

Pogodio je dva puta mrežu HSV-a u 76. i 79. Minutu i već stigao do kote broj četiri a do nedavno je „postio“ više od godinu i po dana bez postignutog gola.

U subotu popodne je pri rezultatu 1:0 za berlinsku ekipu „prelomio“ meč nakon što je rutinski pospremio loptu u mrežu na sjajno dodavanje Tolge Cigercija.

Dva minuta kasnije, Ibišević je sjajno završio akciju Aleksandra Baumjohana, koji je centarfora BiH „spojio“ s golmanom gostiju Jaroslavom Drobnijem za konačnih 3:0.

PLAVOOKI BOMBARDER NASTAVLJA ZABIJATI!Vedad Ibisevic dvostruki strijelac u pobjedi Herthe protiv HSV-a!Lajkujte našu stranicu i podržite nas! - www.amsport.info

Posted by AM Sport on Saturday, October 3, 2015

Vedadova efikasnost sigurno će jako obradovati selektora "zmajeva" Mehmeda Baždarevića, čija ekipa bez povrijeđenog kapitena Edina Džeke 10. oktobra igra ključnu utakmicu sa Velsom u kvalifikacijama za plasman na EURO 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC