• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić na meti Reala, cijena 50 miliona evra!

Autor mondo.ba

Vezni fudbaler Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić mogao bi sljedećeg ljeta da pređe u slavni "kraljevski klub"!

Italijanski mediji u ponedjeljak pišu da trener Reala Rafael Benitez već sastavlja spisak pojačanja za ljetnji prelazni rok i da je opasno "zagrizao" za vezistu "zmajeva" iz rimskog kluba.

Prema njihovim izvještajima, Benitez je zadužio jednog skauta da pažljivo motri napredak dvadesetpetogodišnjeg Pjanića na posljednje dvije utakmice "vučice" - protiv Karpija na "Olimpiku" (5:1) i na gostovanju u Palermu (2:4).

A imao je i šta da vidi jer je Pjanić postigao pogotke na oba susreta, ukupno tri uz tri asistencije na šest mečeva na kojima je igrao ove sezone u Seriji A.

Sve ranije ponude za Pjanića u prethodnom prelaznom roku, Roma i njen sportski direktor Valter Sabatini su glatko odbili i istakli obeštećenje u visini od 50 miliona evra jer bh. igrača veže ugovor do ljeta 2018. godine.

Mediji na Apeninima otkrivaju i da je Benitez odlučan u namjeri da dovede Pjanića na "Santjago Bernabeu" iako je cijena "paprena".

Inače španski stručnjak dobro je upoznao kvalitet reprezentativca BiH jer je dvije sezone bio trener Napolija prije odlaska u Madrid.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC