• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić morao da se izvinjava zbog tri prsta!

Autor mondo.rs

U Turskoj se digla velika prašina zbog toga što su igrači Fenera i Bešiktaša proslavili pobedu u Albaniji podizanjem tri prsta.

Duško Tošić na terenu, a Lazar Marković na društvenim mrežama, pobedu Srbije nad Albanijom u Elbasanu (0:2) proslavili su s podignuta tri prsta.

To je, malo zbog neznanja, a malo zbog bliskosti između turskih i albanskih navijača, podiglo veliku prašinu u Turskoj, pa je sam Tošić, igrač Bešiktaša, morao na zvaničnom Instagram profilu da fanovima ponudi obrazloženje, objašnjenje i – izvinjenje!

Marković, fudbaler Fenera, takođe je bio meta kritika i napada, jer je na Facebook profilu okačio sliku na kojoj naši igrači slave s podignuta tri prsta.

Najekstremniji među kritičarima, uz pretnje, tražili su od Bešiktaša i Fenerbahčea da raskinu ugovore sa našim reprezentativcima.

Uz kolaž na kom se vidi da uz tri podignuta prsta veliki sportisti poput Novaka Đokovića, Vlada Divca, Dejana Stankovića i Miloša Teodosića, proslavljaju svoje planetarne uspehe, Tošić je napisao:

"Posle utakmica Albanija – Srbija, u Turskoj su se pojavili razni komentari u vezi s mojom proslavom gola, pa sam osetio potrebu da vam se obratim i odgovorim. Dakle, tri prsta ne predstavljaju ni rasizam, ni fašizam, nemaju ni religioznu poruku. Tri prsta koriste skoro svi naši sportisti da iskažu radost, kao što sam ja uradio posle gola", napisao je Tošić i podvukao:

"Želeo bih da se izvinim svima koje je moj gest možda povredio. Sve najbolje".

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kimi

brate samo tri prsta kome se nesvida neka nestavlja ove minuse svi znate ko su srbi i kako se raduju.nama nesmeta kad neko digne dva prsta zato u rupe .

veerghoen

Три прста означавају Свето тројство, Отац, Син и Свети дух. И нормално је да сви наши прослављају тако успехе и радости.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC