• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Torcida prekida meč Hrvatske na Malti!? (FOTO)

Autor mondo.rs

Hrvatska večeras igra protiv Malte u kvalifikacijama za EP i osluškuje vesti iz Italije. Čelnici hrvatskog saveza zabrinuti zbog prisustva navijača splitskog Hajduka, koji prete. Pogledajte fotografiju sa Malte.



Hrvatska bi večeras mogla da se raduje plasmanu na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Za to joj je potrebna pobeda u gostima protiv Malte, ali i da Italijani sebi ne dozvole poraz od Norveške.

Sve to pod uslovom da meč Malta - Hrvatska bude uopšte završen!

Hrvatski portal Index.hr prenosi da je na Malti trenutno nekoliko stotina navijača splitskog Hajduka, koji su u ratu sa Hrvatskim fudbalskim savezom Hrvatske i koji bi mogli da nanesu zlo nacionalnom timu, odnosno da prekinu utakmicu.

Da za takva strahovanja ima razloga, pokazuje i fotografija koju su navijači Hajduka poznati kao Tordica postavili na svoju Facebook stranicu

Pozdrav s Malte. GOTOVI STE GOTOVI !!!

Posted by Torcida Split on Tuesday, October 13, 2015


Hrvatski fudbalski savez je zbog svih ranijih problema (pomenimo samo kukasti krst na travi Poljuda pred meč protiv Italije u ovim kvalifikacijama) odlučio da više ne vodi navijače organizovano na gostovanja, ali su se oni sami organizovali.

Hrvatska reprezentacija, odnosno Savez je pod lupom UEFA i na uslovnoj je kazni. Već je plaćeno mnogo novca zbog izgreda navijača, Hrvatska je igrala kao domaćin bez publike, a novi incident sasvim sigurno bi značio i proterivanje Hrvatske sa takmičenja.

Prema saznanjima portala Index.hr, ti navijači su do karata došli tako što su ih kupili od lokalnog stanovništva, a malteške snage bezbednosti baš i nemaju mnogo iskustva ako se neredi stvarno dogode.

Zbog tuče koja se dogodila u restoranu na Malti uhapšeno je 15 hrvatskih državljana. Reč je o sukobu Srba koji tamo žive i navijačima iz Hrvatske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC