• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Partizana tuži zbog optužbi

Autor mondo.rs

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović ne želi da komentariše optužbe da je utajio 70 miliona dinara na ime poreza. "Tužio sam list koji je to objavio", naveo je Popović.



Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović ne želi da odgovara na medijske napise da je oštetio državu za 70 miliona dinara.

To je danas objavio list "Sport", navodeći da je prvi čovek crno-belih, kao direktor nekoliko preduzeća, utajio porez u visini od oko 600.000 evra i da se protiv njega vodi nekoliko postupaka.

Pitali smo Popovića za komentar, a od njega smo dobili ovakav odgovor: "Ne želim da komentarišem sve do okončanja sudskog postupka koji sam danas pokrenuo protiv lista 'Sport'. Kad se okonča postupak, javnost će biti obaveštena".

Prema pisanju lista "Sport", Popović se tereti da nije plaćao porez i dobit, koju je ostvarivala firma "Bravo S&S", u kojoj je predsednik Partizana suvlasnik. Postupak protiv Popovića se vodi u Osnovnom sudu u Loznici.

List "Sport" podseća i na izjavu Popovića, kada je izabran za predsednika Partizana, da će odmah uneti u klub tri miliona evra, odnosno ukupno osam, ali je, ističe isti izvor, u ovoj godini pozajmio klubu 350.000 evra, uz obavezu da mu novac bude vraćen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC