• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić: Šteta, izgubili smo dva boda

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Ovo smo morali riješiti u našu korist. Počeli smo jako loše, što su oni znali kazniti, ali onda smo sjajno reagovali", rekao Miralem poslije remija sa Bajerom u Leverkuzenu 4:4.

Miralem Pjanić, fudbalski reprezentativac BiH odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u dresu Rome. Postigao je gol i asistirao u remiju 4:4 na sinoćnjem gostovanju kod Bajer Leverkuzena u 3. kolu Lige šampiona.

S obzirom da je Roma nakon 0:2 imala vođstvo 4:2, bh. fudbaler je bio jako razočaran poslije susreta na "Bajareni".

"Izgubili smo dva boda. Šteta stvarno. Ovo smo morali riješiti u našu korist. Počeli smo jako loše, što su oni znali kazniti, ali onda smo sjajno reagovali. Šteta, ovakva utakmica nije smjela završiti neriješeno. Sami smo krivi za to. Imali smo sve u našim rukama bili smo odlični na terenu, ali smo primili dva gola u nekoliko minuta", rekao je Pjanić za italijanske medije.

Nakon remija na startu takmičenja u grupi E protiv Barselone uslijedile su dvije nevjerovatno gostujuće utakmice Rome. U prvoj su poraženi od BATE Borisova 2:3, a u drugoj su odigrali neriješeno sa Bayerom 4:4.

"Nažalost, čekamo da nam se dogodi da protivnik povede, pa onda reagujemo umjesto da od početka krenemo maksimalno. I u Borisovu smo gubili 0:2, kao i protiv Bajera. Vratili smo se i okrenuli na 4:2, a onda to prosuli. Napravili smo greške koje nam se ne smiju dešavati. Nedopustivo je da prospemo prednost od dva gola u finišu. Imali smo lijepu šansu da zadržimo tu prednost. Nažalost, nakon tri boda u Borisovu, sada smo izgubili još dva", zaključio je bh. reprezentativac u dresu rimske "vučice".

Pjanić je jako emocionalno proživio svoje pogodak protiv Bajera, jer ujutro na dan utakmice saznao tužnu vijest da mu je preminula baka. Ipak, odlučio je zaigrati i pružio je zaista sjajnu partiju.

Roma nakon tri kola u grupi E zauzima posljednje mjesto sa dva boda. Prva je Barselona sa sedam, slijede je Bajer Leverkuzen sa četiri i BATE Borisov sa tri boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC