• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real po Benitezovom ukusu

Autor mondo.rs

Serhio Ramos smatra da je remi u Parizu, imajući u vidu brojne hendikepe, pozitivan rezultat.

Meč Pari sen Žermena i Real Madrida najavljivan je kao fudbalski spektakl, ali u realnosti se nije obistinilo gotovo ništa od velikih očekivanja.

Bila je to tvrda, ravnopravna utakmica, sa malo pravih šansi, a konačnih 0:0 daju više razloga za zadovoljstvo gostujućoj ekipi.

Real je prethodnih sezona navikao publiku na lepršav, napadački fudbal, ali na Parku prinčeva se video "trenerski rukopis" Rafe Beniteza. Najvažnije je bilo ne izgubiti.

"Vraćamo se kući srećni, jer smo pokazali da znamo kako se igra takmičarski fudbal. Falilo nam je malo preciznosti u napadu, ali glavno je da smo osvojili bod i ostali neporaženi na teškom gostovanju. Razumljivo je da ne igramo sjajno, kada nam nedostaje mnogo važnih igrača", rekao je kapiten "kraljeva" Serhio Ramos.

Real je u Parizu bio oslabljen neigranjem Bejla, Benzeme i Rodrigeza, a Modrić je bio spreman tek za poslednjih 20-25 minuta. Hrvat je odmah po ulasku započeo kontru iz koje je Kristijano Ronaldo propustio jednu od najboljih šansi.

 Kod Parižana su u manjoj ili većoj meri razočarali svi ofanzivni igrači (Ibrahimović, Kavani, Di Marija), pa će i oni imati motiv da kroz dve nedelje na stadionu Santjago Bernabeu pruže bolju i efikasniju partiju.

Obe ekipe trebalo bi komotno da se plasiraju među 16 najboljih u Evropi, pošto na polovini grupne faze vode na tabeli sa po sedam bodova, ispred Malmea sa tri.

Iako je posle žreba smatran timom koji bi "velikima" mogao da pomrsi račune, Šahtjor je sa sva tri poraza (1:0 u Švedskoj) izgubio realne izglede za prolaz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC