• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop se radovao, pa rastužio!

Autor mondo.rs

Mreže na Enfildu mirovale do 77. minuta kada je "nebeski skok" Kristijana Bentekea doveo Liverpul do vođstva, ali pitao se i Sadio Mane!

I treću utakmicu na klupi Liverpula Jirgen Klop nije osetio draž pobede...

Veliku radost na Enfildu obezbedio mu je belgijski napadač Kristijan Benteke, kada su svi već pomislili da će se i ovaj nedeljni derbi završiti bez golova, kao onaj u Mančesteru, međutim tu nije bio kraj. Pitao se i Sautempton, pa je deset minuta kasnije posle zbrke kod prekida pred golom Minjolea sjajno reagovao Sadio Mane i izjednačio na 1:1.

Ne može se reći da je Liverpul dominirao u ovoj utakmici, a ne može se reći ni za Sautempton, pa je verovatno remi najrealniji ishod.

I jedan i drugi tim su u nekom periodu utakmice bili bliži golu, ali su ih u tome uglavnom sprečavale odlične intervencije golmana i odbrane, pa bi se ti pokušaji uglavnom završili bez konkretnog udarca u gol.

Sautempton je golu najbliži bio u finišu prvog poluvremena kada je Simon Minjole uspeo da odbrani pokušaj Virdžila van Dajka, dok je u drugom poluvremenu najopasniji po gol bio Sadio Mane, a u jednom od njegovih karakterističnih prodora veliku šansu je sprečio Alberto Moreno...

Liverpul je bio prilično besopasan sa Divokom Origijem kao isturenim napadačem, a ništa boljim se nije pokazao ni Kristijan Benteke do tog 77. minuta.

Delovalo je kao sasvim običan centaršut Džejmsa Milnera sa desne strane, a Kristijan Benteke, koji se nalazio na bar 14-15 metara od gola, uspeo je da nadvisi Fontea, a onda i da savlada Stekelenburga. Tada je eksplodirala cela klupa na čelu sa Jirgenom Klopom, koji je u svom stilu proslavio pobedu...

Ali onda muk na Enfildu!

Sadio Mane najbolje se snašao posle jednog prekida i prebačene lopte Gastona Ramireza na drugu stativu za izjednačenje... I treći osvojeni bod za Jirgena Klopa u Liverpulu. U tri utakmice, međutim...

Do kraja susreta videli smo samo Maneovu glupost, kada je u roku od nekoliko minuta dobio dva žuta, a samim tim i crveni karton, za dva nepotrebna gruba faula.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC