• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džekson Martinez ipak nije promašaj!

Autor mondo.rs

U derbi meču 10. kola Primere Atletiko Madrid na svom stadionu savladao Valensiju 2:1.

Iako po pozicijama na tabeli to nije bio, po igračkom kadru i potencijalu dva tima, kao i evropskim takmičenjima u kojima igraju, duel Atletiko Madrida i Valensije definitivno je bio derbi 9. kola Primere.

I opravdao je očekivanja!

Atletiko Madrid je na kraju slavio 2:1, a možda su domaći zaslužili da postignu i više od dva gola, s obzirom na to da su čitavu utakmicu proitv "slepih miševa" bili jači rival. Ovom pobedom Atletiko "diše za vrat" Realu i Barsi, pošto ima samo dva boda manje od njih.

A očekivanja na početku sezone nije opravdao Džekson Martinez....

Pa se posle pogodaka sa Toresom, Forlanom, Aguerom, Falkaom i Dijegom Kostom počelo spekulisati da je Atletiko konačno promašio sa napadačem, ali se kolumbijski napadač izgleda samo prilagođavao na novu sredinu.

Posle pogotka koji je dao u toku nedelje protiv Astane, precizan je bio i protiv mnogo jače Valensije.

Posle dugačkog ispucavanja Filipea Luisa, a onda i očajne reakcije dvojice štopera Mustafija i Santosa, Džekson Martinez se snašao kako to samo on ume i doveo "jorgandžije" u prednost u 32. minutu.

Još jedan novajlija, Janik Fereira Karasko, dobijao je kritike i mnoge je iznenadilo zbog čega ga je Dijego Simeone angažovao, ali je on u poslednje dve utakmice u prvenstvu začepio usta kritičarima. Sjajni Belgijanac je u 40. minutu sjajno šutirao sa 17-18 metara u donji ugao i savladao golmana Domeneka.

Nadu Valensiji da možda i može do bodova na prepunom "Kalderonu" doneo je sudija Hesus Hil kada je pokazao na belu tačku na dvadesetak minuta pre kraja utakmice. Nespretan je bio Dijego Godin posle jednog kornera, a kada je Škodran Mustafi pokušao da ga prođe, on je loše reagovao i napravio prekršaj za najstrožu kaznu.

Precizan je bio Pako, a to je ujedno bio i jedini šut u okvir gola za Valensiju, pa se može reći da su zasluženo poraženi u današnjem meču.

GOLOVI:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC