• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" se spremaju za daleki let

Autor mondo.ba

Na kvalifikacionom turniru u dalekom Azerbejdžanu, juniori Bosne i Hercegovine igraće u grupi 5 protiv domaćina, te Turske i Ukrajine.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine do 19 godina od 10. do 15. novembra učestvovaće na kvalifikacionom turnitu za odlazak na Evropsko prvenstvo za juniore, koje će sljedeće godine biti održano u Njemačkoj.

Izabranici Tonija Karačića već tri dana se pripremaju u Vogošći, a u nedjelju će krenuti na daleki put prema Azerbejdžanu.

"Grupa u kojoj se pored nas nalaze Turska, Ukrajina i Azerbejdžan je jako teška, možda i najteža u kvalifikacijama. Međutim, mi smo jak tim i vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat. Atmosfera u ekipi je odlična, dugo se poznajemo jer smo igrali zajedno i u mlađim kategorijama. Spremamo se i nadamo najboljem", poručio je defanzivac Arman Ćorović.

Napadač Sanjin Lelić jedva čeka početak kvalifikacionog turnira u dalekom Azerbejdžanu.

"Jedva čekamo da počne turnir. Fokusirani smo samo na ono što nas očekuje u Azerbejdžanu i želimo da što spremnije dočekamo utakmice. Bez obzira što je grupa teška i kvalitetna smatram da imamo velike šanse da se plasiramo u Elitni krug kvalifikacija", optimista je Lelić.

Prvu utakmicu "zmajići" će odigrati protiv Turske, i to 10. novembra od 11 časova. Dva dana kasnije u istom terminu odmjeriće snage sa Ukrajinom, dok će protivnih u posljednjem meču biti domaćin Azerbejdžan, 15 novembra od 15 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC