• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinović neće, Kovačević hoće-neće

Autor mondo.ba

Ko će biti novi predsjednik FK Borca? Izvjesno je da neće Draško Milinović, prvi čovjek Teniskog saveza RS i direktor Radio-televizije Republike Srpske. Branko Kovačević stoji na raspolaganju, ali…

 Ko će biti novi predsjednik Fudbalskog kluba Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon najavljenog odlaska Draška Ilića sa mjesta predsjednika Fudbalskog kluba Borac, u medijima se pojavilo nekoliko imena kao njegovi potencijalni nasljednici.

Prvo ime koje se dovodilo u vezi sa predsjedničkom foteljom "Velikana iz Platonove ulice" je Draško Milinović, aktuelni predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske i direktor Radio-televizije Republike Srpske.

Ipak, Milinović je za "Glas Srpske" potvrdio da su te priče nerealne i da ne postoji šansa da zamijeni Ilića.

"Zaista sam iznenađen informacijom koja se pojavila u medijima o tome da sam jedan od kandidata za predsjednika Borca. Niko od nadležnih u klubu, niti bilo ko drugi, nije kontaktirao sa mnom kada je riječ o ovom pitanju, niti je o tome uopšte bilo razgovora. Osim toga, postojeći poslovi ne omogućavaju mi da se u dovoljnoj mjeri posvetim drugim obavezama", poručio je Milinović dodavši da je ivjeren da će nadležna tijela Borca izabrati rukovodstvo koje će biti u stanju da odgovori na izazove i poteškoće sa kojima se fudbalski klub Borac iz Banjaluke suočava.

Vlasnik kompanije "Horizont" i nekadašnji fudbaler Branko Kovačević takođe je, prema pisanju određenih medija, kandidat za predsjednika Borca. Ipak, on ističe da bi Grad Banjaluka morao da povede malo više računa o crveno-plavim.

"Sa ljudima iz Borca uvijek razgovaram, jer je to moj klub, ali izbor predsjednika je stvar Skupštine i prvenstveno grada, koji se ne može isključiti iz te priče. On ne može dići ruke od Borca, a većina uprave su njegovi odbornici", naglasio je Kovačević.

Što se tiče njegovog dolaska u Borac, poručio je da je "to preozbiljna priča da bi se tako brzo rješavala".

"Moramo napraviti kvalitetan program, dugotrajan, svi da stanu na stranu Borca. Ne smatram katastrofom ni ispadanje iz lige. Za Borac sam uvijek na raspolaganju, ali daleko je još od bilo kakvog dogovora. Lako je nešto prihvatiti, pa se onda ne javljati na telefon", poručio je.

Dosadašnji predsjednik u ostavci Draško Ilić definitivno bi trebalo da ode sa ove funkcije 23. novembra, za kada je zakazana Izvještajno-izborna skupština kluba. Sa njim će Gradski stadion napustiti i dosadašnji direktor Robert Zrilić, koji je takođe podnio ostavku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC