• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti o Čelsiju: Neka Murinjo ostane

Autor mondo.rs

Italijan podržao portugalskog kolegu, iako se spekuliše da bi upravo on mogao da ga zameni.

Porazom od Stouka, Čelsija je prošlog vikenda "vezao" treći neuspeh od 1999. godine. To je bio 10. meč "plavaca" ove sezone u kojem nisu osvojili ni bod.

Žoze Murinjo je i dalje na klupi, a Roman Abramovič tvrdi da Portugalčeva pozicija još nije sporna, iako su sve glasniji navodi da bi Karlo Anćeloti brzo mogao da se vrati na Stamford Bridž.

Italijan je u subotu, na revijalnoj utakmici na Old Trafordu, konkretno upitan da li će opet postati menadžer Čelsija.

"Izgubili su malo samopouzdanja u igri i kao posledica toga stigli su loši rezultati. Polako mogu da se izvuku iz ove situacije. Ipak, mislim da je Murinjo najbolji za rešavanje ove situacije. On poznaje stanje, poznaje igrače i klub je postupio ispravno kada ga je podržao", džentlmenski je poručio Italijan.

Prošlog leta, po odlasku iz Reala, dugo je spekulisano da bi mogao da se vrati u Milan. Međutim, Karlo je uzeo sezonu odmora, posle koje će se definitivno vratiti poslu.

"Neću raditi do kraja ove sezone. Pokušaću da nađem klub za sledeću. Ne mora to da bude Engleska, mogla bi da bude i neka druga zemlja, ali nije mi plan da počnem sada. Imao sam fantastična iskustva u Francuskoj i Španiji. Za početak, najvažnije će mi biti da pronađem klub koji će imati plan i konkurentan tim. Ako to bude u Engleskoj, tim bolje", dodao je Anćeloti.

Doskorašnji trener Reala vodio je Čelsi od 2009. do 2011. i uneo u trofejnu salu "plavaca" titulu šampiona Premijer lige i FA Kup.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC