• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić otkrio: Žele me Inter i Čelsi

Autor mondo.rs

Mladi vezni fudbaler Crvene zvezde namerava da do kraja sezone ostane u Beogradu uprkos sve većem interesovanju Intera i Čelsija.

 Marko Grujić na meti Čelsija i Intera Izvor: MN PRESS

Šanse da Crvena zvezda zadrži Marka Grujića (19) narednog leta, kao što je to učinila na početku aktuelne sezone, odbivši ponudu Hamburgera za mladog fudbalera vrednu 1,2 miliona evra, su minimalne. Praktično, nikakve!

Grujić je golovima i odličnim izdanjima u Superligi skenuo pažnju najboljih lovaca na talenete u Evropi. Za igrača crveno-belih otvoreno interesovanje pokazali su Inter i Čelsi, koji su spremni na bogato plate klubu iz Ljutice Bogdana.

Posle utakmica mladih selekcija Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017, odigrane u petak u Novom Sadu (1:1), Grujić je otkrio za Gazetu delo Sport ko se sve raspitivao za njega.

"U utorak, posle meča sa Slovenijom, razgovaraću sa Stankovićem. On me je zvao pre tri nedelje, rekao mi je da nastavim sa dobrim igrama jer me Inter prati. Na kraju sezone idem u Milano na razgovore. Inter je moguća opcija za mene", rekao je Grujić.

Mladi fudbaler Crvene zvezde kaže da je realnije da se od crveno-belih oprosti u junu, a ne već u januaru.

"Sada sam član Crvene zvezde, prvi smo u Superligi i želim da osvojim titulu pre nego što odem u Italiju. Ne mislim da idem u januaru, veća mogućnost je da promenim klub sledećeg juna", objasnio je Grujić.

Inter nije jedini veliku klub zainteresovan za Marka. Prethodnih nedelja spominjali su se Mančester junajted, Everton, Roma, Čelsi...

"Nemanja Matić je moj prijatelj i rekao mi je da me i Ćelsi želi", otkrio je Grujić italijanskom novinaru posle meča mladih timova Srbije i Italije u Novom Sadu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC