• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"AS": Real će otpustiti Benzemu

Autor mondo.rs

Ako budu dokazani navodi da je učestvovao u kriminalnim radnjama, optuženi francuski fudbaler dobiće otkaz. Španski listovi tvrde da će definitivno napustiti "Bernabeu".

 Real Madrid otpušta Karima Benzemu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Karim Benzema (27), jedan od najplaćenijih fudbalera Reala, mogao bi da dobije otkaz ako se ustanovi da je učestvovao u skandalu ucenjivanja saigrača iz francuske reprezentacije Matjea Valabuene, prenosi španski AS.

Ranije ovog meseca Benzema francuska policija saslušala je Benzemu zbog navodnog pokušaja ucene Valabuene video snimkom, a u pomenutoj istrazi učestovao je i nekadašnji reprezentativac Francuske Đibril Sise, koji je brzo oslobođen optužbi.

Prema tadašnjim navodima, Benzema je zajedno sa još tri fudbalera protiv kojih je već ranije pokrenuta istraga pokušao da iznudi novac (50.000 evra) od Valabuene.

Španski list prenosi i da je "kraljevski klub" stao u odbranu svog igrača, izdajući zvanično saopštenje, mada isti izvor tvrdi i da je predsednik kluba Florentino Perez spreman da uruči otkaz Francuzu, ukoliko se ustanovi njegova krivica.

"Prema saznanjima drugih listova, Benzema bi već u januaru mogao da napusti Real", takođe iznosi "AS".

Benzema je tokom fudbalske karijere nastupao za Lion, pre nego što je 2009. godine stigao u Madrid.

Za Real je odigrao ukupno 289 utakmica, postigao 140 golova i osvojio jednu titulu šampiona Španije, Ligu šampiona, dva Kupa Kralja, Superkup Španije, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Benzema trenutno zarađuje više od 200.000 evra nedeljno, a prema francuskim zakonima, za pokušaj iznude novca predviđena je maksimalna zatvorska kazna od pet godina.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC