• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne duguje ništa Andriji Živkoviću

Autor mondo.rs

Predsednik Partizana Zoran Popović kaže da su sve obaveze kluba prema Andriji Živkoviću izmirene i da će uprava učiniti sve da on ostane i posle juna 2016. godine.



Andrija Živković se oporavio ili oporavlja od povrede, mada njegov izostanak sa terena mnogi povezuju i sa nezadovoljstvom koje je njegov otac ispoljio prema sadašnjoj upravi Partizana, za koju je čak rekao i da je "još gora od prethodne".

Bez sumnje, Andrija Živković je veoma važan šraf u Partizanovom timu i bez njega crno-beli gube oštricu u napadu. O ostanku (odlasku) mladog fudbalera priča se mesecima. Još od prošle godine se priča o njegovom ugovoru, odnosno potezu prethodne uprave koja je prodala deo prava na njega fondu kojim upravlja Izraelac Pini Zahavi.

Partizan je u nezavidnoj situaciji, pravno gledano, ali nije u bezizlaznoj. U međuvremenu, javio se i Andrijin otac koji je teško optužio sadašnju upravu, rekavši da njegovom sinu duguju novac.

Predsednik Partizana Zoran Popović danas poručuje:

"Partizan je izmirio sve obaveze prema Andiji i njemu ništa više ne duguje".

U intervjuu za TV Partizan, Popović je rekao i da je njegova želja, kao i cele uprave, da Andrija ostane igrač Partizana i posle juna 2016. godine.

"Svi mi znamo da je to jedan od najvećih fudbalskih dragulja u Srbiji, znamo i to da njegov status ne ide na ruku srpskom fdbalu i Partizanu. Njemu ugovor ističe u junu", rekao je Popović i nastavio:

"Nisu mi prijale izjave njegovog oca da Partizan duguje Andriji. Zato sam od stručne službe zatražio informaciju o obavezama koje imamo prema Andriji. Iako su mi saopštili da je te obaveze trebalo da budu izmirene do 31. decembra tekuće godine, insistirao sam da sada izmirimo kompletne obaveze prema njemu, kako bismo došli u poziciju da razgovaramo sa njegovim menadžerom o Andrijinom daljem statusu u Partizanu".

Popović je ponovio želju da Živković ostane u Partizanu.

"Moje lična želja i celog UO jeste da Andrija Živković ostane igrač Partizana još jedan period. Mislim da bi to bilo najbolje i za njega i za Partizan. Videćemo da li ćemo i kako ćemo se dogovoriti sa njegovim zastupnicima. U svakom slučaju, mogu da obećam da ćemo učiniti sve da ga zadržimo".

Što se tiče tekuće sezone, Popović priznaje da su rezultati u Superligi - veliki neuspeh.

"Rezultati su polovični. Napravili smo odličan uspeh ulaskom u Ligi Evrope. Ostaju nam još dve utakmice, koje su značajne da bismo prezimili u Evropi. Senku na to baca domaće prvenstvo. To je neuspeh. Ja razumem i navijače i njihovo nezadovoljstvo. Možemo pet sati da pričamo o razlozima (povrede, kalendar takmičenja...), ali nemamo velikog opravdanja za ovako loše rezultate. Nadam se da će sve to uskoro biti iza nas, da već protiv Novog Pazara prekinemo crnu seriju u prvenstvu, da to bude uvertira za gostovanje u Holandiji. Ja sam optimista", rekao je predsednik crno-belih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC