• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kriza u Realu: Šta će biti sa Benitezom?

Autor mondo.rs

Nekoliko različitih informacija o stanju u "kraljevskom klubu" dan posle debakla u derbiju.

Apsolutno ništa nije valjalo u Realu u subotu. Sve greške i loši potezi bačeni su na teren, pred noge Barselone, koja nije imala milosti. A i što bi?

Kristijano Ronaldo i Geret Bejl bili su neprimetni, ideja Rafe Beniteza razbijena je u deliće, a opravdane kritike nije bio pošteđen ni vrh kluba, na čelu sa Florentinom Perezom.

Da li će rukovodstvo Reala učiniti nešto posle blamoidnog nastupa u "El Klasiku"? Prema informacijama većeg dela medija na Pirinejima - neće.

"Florentino Perez pružiće punu podršku treneru Rafi Benitezu na sastanku koji će održati u ponedeljak ili utorak. Možda to objavi i na konferenciji za novinare", javio je u nedelju radio Kadena Kop.

"Ako ekipa nastavi da beleži loše rezultate i ako navijači i dalje budu tražili njegovu ostavku, Perez će biti spreman da raspiše izbore", takođe je objavljeno.

Istu informaciju ima i Mundo Deportivo: "Florentino Perez održaće sastanke i onda saopštiti odluku. On nije veliki fan promene trenera usred sezone", izneo je list iz Barselone.

Međutim, "Marka" tvrdi suprotno, a poznato je da je ona verovatno i najpouzdaniji izvor informacija o Realu:

"Od četvrtka, kada je na treningu imao ceo tim, Benitez je isprobavao veliki broj kombinacija za startnih 11. Ni on, ni ekipa nisu znali ko će izaći na teren do subote popodne. Odlučio je u 17.00 časova i saopštio sastav ekipi na stadionu, najverovatnije da bi izbegao da njegov spisak 'procuri', ali je time izazvao više štete nego dobrih stvari".



"Uručenje otkaza Benitezu više se ne dovodi u pitanje. Sada je samo pitanje kada će mu to biti saopšteno. Uprava Reala više nema veru u njega, jer je izgubio svlačionicu za manje od tri meseca. Sa nekim od glavnih igrača nema nikakav odnos. Uopšte ne govore", javlja taj list.

Real će sledeće tri utakmice igrati u gostima (Šahtjor, Eibar i Kadiz), pa će dočekati Hetafe i Malme, pre gostovanja Viljarealu i nizu od tri meča na Bernabeuu (Kadiz, Rajo i Sosijedad).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC