• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Protiv Barse se ne može"

Autor mondo.rs

Trener Rome kaže da poraz na Nou Kampu (6:1) ne može da se poredi sa prošlosezonskih 1:7 protiv Bajerna.

Roma je posle nekompletnog petog kola Lige šampiona tim sa najlošijom odbranom. "Vučica" je kapitulirala čak 16 puta, jednom više nego odbrana Makabija iz Tel Aviva, dok su Dinamo iz Zagreba i BATE Borisov primili po 12 golova.

Samo u utorak uveče, Roma je primila šest golova na gostovanju Barseloni, a trener Rudi Garsija posle meča je konstatovao da je takav ishod bio neizbežan.

"Trenutno su nepobedivi. Niko ne može da im se suprotstavi. Mi smo i pre utakmice znali da moramo da pobedimo BATE Borisov u poslednjem kolu za prolaz među 16 i tu se ništa nije promenilo", rekao je Garsija i dodao:

"Nisam nimalo zabrinut. Niko ne voli da gubi, ali ovo nije ništa u poređenju sa porazom od Bajerna (prošle jeseni na Olimpiku, 1:7 - prim. Aut). Mogli smo da damo gol ranije, mogli smo i da povedemo da je Edin Džeko bio precizniji, ali verujem da bismo i tada izgubili utakmicu".

Francuski stručnjak rekao je da je tokom meča probao da se odupre evropskom prvaku različitim sistemima, ali da ništa nije dalo rezultata.

"Probali smo presingom, probali smo da sprečimo dodavanja iza leđa odbrane, ali ništa se suštinski nije menjalo. Dva gola smo primili čak i kada su svi naši igrači bili u kaznenom prostoru".

Garsija je primetio da posle ove utakmice dodatno dobija na značaju remi sa Barselonom na Olimpiku, gde je bilo 1:1.

"Nije nam bila potrebna ova demonstracija sile, da bismo znali da je Barselona najbolji tim na svetu. Važno je da pobedimo Atalantu u Seriji A, a iznad svega da pobedimo BATE Borisov".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC