• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Svakoj, pa i lošoj seriji, dođe kraj

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca prekinuli su seriju od čak sedam uzastopnih poraza u šampionatu Bosne i Hercegovine. Na Gradskom stadionu „pao“ je mostarski Velež (2:1) u 17. kolu Premijer lige BiH.

 Željko Vranješ poslije Borac-Velež Izvor: MONDO/Samir Cacan

Jedan od najboljih pojedinaca u taboru crveno-plavih bio je 18-godišnji vezista Ajdin Redžić, koji je bio strijelac prvog gola za Borac protiv „rođenih“.

„Ova pobjeda nam je dobro došla nakon sedam uzastopnih poraza i mnogo će nam značiti na polju samopouzdanja pred posljednje kolo u kojem ćemo pokušati da se dodatno približimo izlazu iz opasne zone. Gostujemo ekipi Mladosti i sigurno je da i tamo idemo na pobjedu koja bi nam mnogo značila pred prvenstvenu pauzu“, rekao je Redžić za „Borac-sport“.

Trener Banjalučana Željko Vranješ je izrazio nadu da će pobjeda nad Veležom biti nagovještaj serije pozitivnih rezultata „Velikana iz Platonove“.

„Svakoj seriji dođe kraj, pa i onim lošima i nadam se da je ovo nagovještaj niza dobrih rezultata. Što se same utakmice tiče, trebalo je da je riješimo još u prvom poluvremenu jer smo propustili nekoliko zaista izglednih prilika, međutim nakon sedam vezanih poraza uvukao se i strah u igrače i sami sebi ne vjeruju. Ipak, čestitao bih svojim igračima jer su i pored svih problema koje imamo, i igračkih i nekih drugih, smogli snage da u ovom trenutku odigraju koliko su mogli. Čestitao bih i ekipi Veleža na korektnoj igri“, izjavio je trener Borca.

Dodao je i da velikani poput Borca i Veleža nikako ne zaslužuju biti u situaciji u kojoj se nalaze.

„Žalosno je što su veličine kao što su Borac i Velež došli u situaciju da se bore za opstanak, ali sa bodovima iz ove utakmice mi ipak imamo neku realnu nadu pred posljednje jesenje kolo i meč sa Mladosti i nadam se da ćemo na proljeće uspjeti da izborimo opstanak u Premijer ligi BiH“, naglasio je Vranješ.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC