• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Ovo nije debakl, već za ponos

Autor mondo.rs

"Ne bih ništa promenio u taktici. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme i treba da budemo ponosni na to kako smo igrali i uopšte rezultatom u Evropi", smatra (odlazeći) trener Partizana.

 Drulović: Ovo nije debakl, već za ponos Izvor: MN PRESS

Pred prvenstvenu utakmicu sa Radom (nedelja, 13č, tv prenos Arena sport 3), Drulović je više govorio, na insistiranje novinara, o meču protiv Augzburga:

"Ne bih ništa promenio u taktici. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme i treba da budemo ponosni na to kako smo igrali i uopšte rezultatom u Evropi ", rekao je on.

Na pitanje novinara kakvo je psihičko stanje ekipe posle debakla u Evropi i kako će podići tim, Drulović je odgovorio:

"Prvo, ovo za mene nije debakl, već poraz. Partizan treba da bude ponosan na sve što je uradio u Evropi ove sezone, imali smo tri pobede i da smo prošli bio bi to fenomenalan uspeh. Imali smo i šanse, velike prilike, ali smo izgubili nesrećnim spletom okolnosti. Da smo realizovali bar jednu od tih šansi danas bismo pričali drugačije ".

Izvor: MN PRESS

Dodao je i da se nije lako boriti protiv nemačke ekipe, koja "ima mnogo veći budžet", i čiji igrači imaju mnogo veće plate.

"Taktički smo fenomenalno odigrali prvo poluvreme, ali smo primali golove iz grešaka.... Svako ko se iole razume u fudbal, mogao je da vidi da smo isto tako igrali i u Holandiji, pa smo tad bili fenomenalni".

Upitan o svom statusu u Partizanu i izjavi čelnika kluba da će ostati još ove dve utakmice do zimske pauze, kao i najavi dolaska novog trenera, Drulović je rekao da sebe smatra za vrhunskog profesionalca i da dalje radi potpuno fokusiran, ne obazirući se na pisanja medija.

"Sad nam je prioritet da pobedimo u dve preostale utakmice. Znate da sam došao u Partizan u teškom trenutku, a sada Partizan igra mnogo bolje nego kad sam došao".

Trojica povređenih

Drulović je novinarima rekao da Stefan Babović i Abubakar Oumaru neće igrati protiv Rada, dok je pod znakom pitanja nastup Marka Jevtovića. Lekar Partizana, Ilija Rosić, objasnio je potom da Babović ima lakšu povredu zadnje lože, Oumaru kolena, dok Jevtovića muči bol u peti.

Upitan zašto su igrači Partizana bili nervozni iako su vodili 1:0, o čemu svedoči i start Nikole Ninkovića, Drulović je odgovorio da nije primetio da su igrači bili nervozni, kao i da je start Ninkovića bio najobičniji start koji se često viđa na terenima.

"Bio je to start na loptu, malo agresivniji, pokušao je da izbije loptu. Ninković je odigrao fenomenalno prvo poluvreme, a pogrešio je kod drugog gola Augzburga...", smatra Drujović.

Zašto nije ubacio Sašu Ilića?

"Imao sam tu ideju, ali Andrija Živković je dobio crveni... Mislio sam da je bilo bolje da Stefan Babović ostane u igri posle toga".

Pred Partizanom je ispit na Banjici, a veliko je pitanje kako će se igrači podići posle svega.

Što se tiče utakmice protiv Rada, to će Druloviću biti prvi put da kao trener vodi neku ekipu protiv svog bivšeg kluba u kojem je igrao 2,5 godine.

"Igramo protiv Rada u kojem sa nekad igrao... Sigurno da njihova pozicija na tabeli ne odražava njihov kvalitet. Čeka nas teška i zahtevna utakmica, gde moramo da učinimo sve da pobedimo i osvojimo tri boda", rekao je trener Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC