• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko o žrijebu: Real je favorit za pehar!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Za protivnika smo dobili najtrofejniji tim Lige šampiona i jednog od favorita za osvajanje naslova", istakao je napadač Rome Edin Džeko, koja će se u osmini finala Lige šampiona sastati sa Real Madridom.

"Za protivnika smo dobili najtrofejniji tim Lige šampiona i jednog od favorita za osvajanje naslova", istakao je napadač Rome Edin Džeko, koja će se u osmini finala Lige šampiona sastati sa Real Madridom.

Najbolji strijelac fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena nadalje, rekao je:

"Međutim, do tih susreta ima još mnogo utakmica da se odigra i sada smo samo fokusirani na Seriju A i Kup Italije, gdje se želimo što prije vratiti u pobjednički ritam. Real je odlična ekipa, ali o njima ćemo misliti kada za to dođe vrijeme", poručio je "dijamant", koji je u duelu sa Napolijem (0:0) povrijedio glavu, ali je završio susret.

S druge strane, direktor Real Madrida Emilio Butragenjo istakao je da će njegov klub morati da bude više nego oprezan protiv Rome.

"Roma je težak protivnik, dobra takmičarska ekipa. Neće biti dobro po nas ako sebe budemo vidjeli kao favorita. Roma je italijanski klub, a italijanski klubovi vam ništa neće prepustiti", naveo je Butragenjo.

Voljom današnjeg žrijeba obavljenog u sjedištu UEFA u Nionu u osmini finala Lige šampiona sastaće se Gent - Volfzburg, Roma - Real Madrid, PSŽ - Čelsi, Arsenal - Barselona, Juventus - Bajern Minhen, PSV - Atletiko Madrid, Benfika - Zenit i Dinamo Kijev - Mančester siti.

Prvi mečevi osmine finala na rasporedu su 16,17, 23. i 24. februara, dok su revanši 8, 9, 15. i 16. marta naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC