• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I djeca bježe iz Borca!

Autor mondo.ba

Poslije Mihajla Savanovića, koji je zatražio ispisnicu i Demira Jakupovića, koji će karijeru nastaviti u Jedinstvu iz Bihaća, Borac napuštaju čak i kadeti: Dorian Kuruzović, Marko Brkić, Danko Radić i Sergej Dojčinović.

 FK Borac, i kadeti napuštaju banjalučki klub Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac je u velikim finansijskim problemima, čak su i djeca krenula da napuštaju banjalučki Gradski stadion.

Kadeti Dorian Kuruzović, Marko Brkić, Danko Radić i Sergej Dojčinović će preseliti u Fudbalsku akademiju "Savo Milošević", koja je praktično podmladak prvoligaša Republike Srpske Zvijezde 09.

Crveno-plave će takođe napustiti i Nebojša Babić, rođeni brat zlatnog "orlića" Srđana, koji nastupa za Real Sosijedad i vjerovatno će ga odvesti u Španiju.

"Oko Borca i njegove sudbine vlada velika neizvjesnost pa sam odlučio da dijete ode negdje gdje će imati uslove da napreduje. Vidio sam terene u Etno-selu 'Stanišići', gdje je smještena akademija 'Savo Milošević', a znam i da su nedavno potpisali ugovore sa deset mladih igrača. Veliki sam navijač Borca, ali naša djeca nemaju gdje da treniraju pošto nemamo pomoćni teren. I meni i sinu se srce cijepa, ali smo shvatili da samo na ovaj način može da napreduje", izjavio je za "EuroBlic" otac banjalučkog kadeta.

Direktor Borca u ostavci Robert Zrilić potvrdio je da je Demir Jakupović napustio klub i prešao u bihaćko Jedinstvo, dok je ispisnicu zatražio i Mihajlo Savanović.

"Zasad su samo oni tražili papire, a niko nam se drugi nije obraćao mada i do nas dolaze informacije da neke igrače žele drugi klubovi iz Premijer lige Bosne i Hercegovine i inostranstva".

Jedan od tih fudbalera je svakako Uglješa Radinović, koji se nalazi na meti Zrinjskog i sarajevskog Željezničara.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC