• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real preko oca Fahrudina vreba Miralema Pjanića

Autor mondo.ba

Vezni igrač Rome i Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić na meti je Real Madrida, koji je kontaktirao njegovog oca Fahrudina u namjeri da realizuje transfer fudbalera BiH na "Santjago Bernabeu".

Uticajna madridska "Marka" piše u srijedu da su pregovori počeli još prethodnog mjeseca, ali su "stopirani" jer se Real i Roma sastaju u osmini finala Lige šampiona.

Međutim, nedavno su predstavnici Madriđana kontaktirali Miralemovog oca Fahrudina, koji je po njima "ključni" čovjek kad je u pitanju Pjanićeva karijera i pokušali da ga ubijede da je za njegovog sina najbolje da karijeru nastavi u španskoj prestonici.

Španski list je dodao da su na Pjanića "oko bacili" Barselona i Bajern i da će taj podatak predstavljati možda i najveći problem za "kraljevski klub".

"Marka" navodi i da je predsjednik Reala Florentino Perez spreman da plati "vučici" obeštećenje u iznosu od 45 miliona evra.

Ranije je trener Rafael Benitez, kojem se "drma klupa", pohvalno govorio o reprezentativcu BiH, koji po njegovom mišljenju ne bi imao problema sa adaptacijom u Madridu.

"Pjanić je postao prioritet broj jedan u Realu", zaključio je dnevnik iz Madrida bez obzira na status aktuelnog trenera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC