• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija u dilemi: Odović ili Radinović?

Autor mondo.ba

Slavija još nije imenovala novog trenera, iako je Milomir Odović odavno "sve dogovorio" sa čelnicima kluba iz Istočnog Sarajeva. Međutim, "iskočio" je i drugi kandidat, Vanja Radinović, nekadašnji pomoćnik Dika Advokata i Avrama Granta.

 Fk Slavija još bez trenera, Odović i Radinović kandidati Izvor: MONDO

Poslije odlaska Darka Vojvodića s klupe Slavije, "sokolove" je trebao da preuzme nekadašnji trener brojnih klubova u Premijer ligi Bosne i Hercegovine Milomir Odović, koji je našem portalu priznao da je "postigao načelan dogovor".

I u izjavi za "Glas Srpske" od ponedjeljka je manje-više ponovio isto.

"Tako smo se dogovorili. Jedan od ova dva dana dolazim u Istočno Sarajevo i ako bude sve kako smo se dogovorili, počinjemo da radimo 15. januara. Biće potrebno nekoliko pojačanja, ali sam svjestan da finansijska situacija nije idealna. Zbog toga sam uvjeren da ne možemo razmišljati o nekim provjerenim igračima, međutim, bitno je da se dovedu pojačanja koja mogu izvršavati zadatke koje pred njih postavim, s ciljem opstanka u ligi", rekao je Odović.

Međutim, prema tvrdnjama člana Upravnog odbora kluba Dragana Škrbe, novi kormilar Slavije neće biti Odović već Vanja Radinović, koji je bio pomoćnik Dika Advokata u vrijeme dok je Holanđanin bio selektor Srbije. Asistirao je i Aleksandru Stanojeviću i Avramu Grantu u Partizanu i radio je u Rumuniji.

Izvor: MN PRESS

"Radinović je izrazio želju da preuzme Slaviju. Riječ je o kvalitetnom i iskusnom stručnjaku, koji bi pretpostavljam mogao unijeti neke neophodne izmjene u ekipu", rekao je Škrba za "Nezavisne novine" i dodao da to ne znači da je Odović otpisan.

"Odović nije eliminisan sa liste, ali se kao još jedan ozbiljan kandidat pojavio Radinović. Razgovarali smo s njim, o tome će biti upoznati i članovi Upravnog odbora i donijeti odluku".

Ta odluka trebala bi biti donesena večeras na sjednici rukovodstva Slavije ili najkasnije za nekoliko dana, potvrdio je "Glasu Srpske" prvi čovjek "sokolova" Zdravko Šavija.

"Moramo sve riješiti u ovoj sedmici. Komisija koja je formirana za izbor trenera još nije dostavila Upravnom odboru na razmatranje prijedlog o novom strategu. Vjerujem da će to biti danas i da ćemo završiti taj dio u naredna dva dana. Transfer listu će praviti trener", rekao je predsjednik Slavije.

Sjednica UO Slavije zakazana je za 18 časova u ponedjeljak, a nakon imenovanja trenera biće određen i datum početka priprema, odnosno najvjerovatnije 15. januar.

Poslije prvih 18 kola Premijer lige BiH, Slavija zauzima deveto mjesto na tabeli sa 25 bodova i primarni cilj u nastavku će biti opstanak s obzirom da na kraju tekuće sezone iz lige ispada čak šest timova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC