• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip Knežević za MONDO: Samo inostranstvo

Autor mondo.rs

Iako je odigrao odlično u polusezoni u dresu čačanskog Borca, Filip Knežević nije u planovima novog trenera Partizana Ivana Tomića. Razočarani Knežević zna gde želi da ode.

 Filip Knežević za MONDO: Samo inostranstvo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Filip Knežević je, prema opštim ocenama, jedan od fudbalera koji je obeležio jesenji deo sezone u Superligi Srbije.

Odličnim partijama u dresu čačanskog Borca, preporučio se za povratak u Partizan, odakle je i otišao na pozajmicu. Ali, kada se vratio i odazvao se na početku priprema crno-belih čekalo ga je iznenađenje. Rečeno mu je da se na njega ne računa.

Nije to bilo iznenađenje samo za njega, već i za one koji prate domaći fudbal, s obzirom na to da je Knežević igrama u Borcu pokazao da zaslužuje šansu koju u Partizanu nije dobio (dva puta).

Poslednjih dana pojavila se priča o tome da je za njega zainteresovana Vojvodina. U razgovoru za MONDO, međutim, Knežević ima druga razmišljanja.

"Imam tri zvanične ponude - jednu sa Istoka, dve sa Zapada. Našu ligu sam prevazišao i nema potrebe da se zadržavam ovde. Čekam papire iz Partizana", kaže ovaj 24-godišnji krilni fudbaler, koji je jesenas postigao osam prvenstvenih golova i umnogome je doprineo da čačanski Borac deli drugo mesto sa Čukaričkim sa po 37 bodova.

Knežević je pričao sa gorčinom, jer je očekivao da mu u Partizanu bude pružena šansa, a sada još ima i dodatno gorak ukus u ustima, s obzirom na to da se zateže oko izdavanja papira kako bi nesmetano napustio Humsku.

On je strpljiv i čeka.

Knežević je, inače, u Partizan došao 2012. godine, kada je potpisao četvorogodišnji ugovor. Odigrao je samo tri utakmice - jednu u prvenstvu i dve u Ligi Evrope. Sve ostalo vreme je bio na pozajmicama - kragujevački Radnički, Vitorija Gimaraeš i Borac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC