• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul ponovo ide na popravni

Autor mondo.rs

Derbi meč četvrtog kola FA Kupa između Liverpula i Vest Hema završen je bez pobednika, pa će tim Jirgena Klopa prolaz morati da traži u gostima. Gust raspored opasnost za "redse".

Vest Hem je ove sezone već dva puta uspeo da savlada Liverpul (3:0, 2:0) i sigurno da Jirgenu Klopu nije bilo dobro kada je video da je na žrebu za FA Kup izvukao tim Slavena Bilića. Ali, ovoga puta, stručnjak iz Hrvatske nije uspeo da dobije "redse", pa će dva tima igrati revanš.

 LIVERPUL - VEST HEM 0:0

Pitanje je da li će i ovakvim ishodom biti zadovoljan Jirgen Klop, pošto je njegov tim već jednom igrao ponovljenu utakmicu, i to u prethodnom kolu protiv Eksitera. U zgusnutom rasporedu gde ih čeka Liga Evrope, utakmice u Premijer ligi i finale Kapital Kupa, biće potrebno odrediti prioritete.

Za razliku od prethodnih mečeva protiv Vest Hema, Liverpul je zaista bio bolji rival i zahvaljujući golmanu Randolfu nisu uspeli da postignu pobedonosni gol u današnjem meču.

Tim sa Enfilda nije nastupio u najjačem sastavu, ali su upravo mladi igrači iz senke, pre svih Portugalac Tešeira, oduševili protiv Vest Hema, dok su "čekićari" pretili iz kontre, i ne bi bilo iznenađenje da su na takav način postigli pogodak.

Bar su nas na to navikli ove sezone...

Twitter Embed Code


Pored utakmice VBA - Piterboro, ovo je jedina koja će se "ponavljati", a prolazak u narednu fazu obezbedili su Mančester junajted, Mančester siti, Arsenal, Totenhem... Opširnije o tome čitajte ovde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC