• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Stiže kapiten srpskog superligaša

Autor mondo.ba

Kapiten Radnika iz Surdulice Miloš Krstić vjerovatno će pojačati banjalučki Borac umjesto najavljenog Vukašina Tomića, njegovog klupskog druga. Poznati rivali crveno-plavih na pripremama u Medulinu.

 Miloš Krstić novi fudbaler FK Borac Banjaluka Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Banjalučana Branimir Tulić u izjavi za "Glas Srpske" najavio je promjene u ranije najavljenom transferu Vukašina Tomića iz surduličkog Radnika, člana Superlige Srbije.

"Odustali smo od te opcije, a naš novi član je Krstić. Riječ je o iskusnom igraču, rođenom 19. novembra 1988. godine, koji je nastupao za Balkan iz Mirijeva, BSK Borču, Mladenovac, a posljednje tri i po sezone je bio član Radnika", rekao je Tulić i dodao da je sve dogovoreno sa mladim reprezentativcem Makedonije Filipom Ristovskim.

LAKŠE POVREDE RADINOVIĆA I MANCEA

Trener crveno-plavih Aleksandar Janjić ima manjih kadrovskih problema. "Uglješa Radinović je dva dana radio smanjenim intenzitetom, ali je sada sve u redu. Međutim, sada je Armando Mance povrijedio prednju ložu i odlučili smo da ga poštedimo dva dana, pa ćemo u ponedjeljak vidjeti kakva je situacija. Ipak, mislim da će sve biti u najboljem redu".

"Ristovski će sigurno biti veliko pojačanje jer može igrati i lijevog i desnog beka. Doskorašnji igrač Rada Marko Bašanović trenira i dalje sa nama i ostalo je da se dogovor sa njim finalizuje. Očekujem da će i on do ponedjeljka postati naš član, baš kao Krstić, koji će tako biti 11. pojačanje ove zime. Ukoliko sve bude kako smo planirani sa potpisom njih dvojice za nas će prelazni rok biti završen".

Poznati su i rivali crveno-plavih tokom priprema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine - najprije 3. februara protiv BSK-a u Krupi na Vrbasu, a onda se Banjalučani sele u Medulin, gdje će odigrati susrete sa austrijskim trećeligašem Hornom (10.februar) i tri dana kasnije protiv slovenačkog prvoligaša Kopra.

"Tražimo rivale za 6, 16. i 17. februar, dok ćemo 9. februara snage odmjeriti sa jednim austrijskim četvrtoligašem čije ćemo ime naknadno saznati. Po povratku je planirana 'generalka' protiv Tekstilca iz Dervente u Banjaluci, 20. februara", naglasio je prvi operativac "Velikana iz Platonove".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC